Loading...

Skyguard Smartkey mobil applikáció - GPS alapú parkolás

248 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 7, 2015

Fedezze fel Smartkey mobil applikációnkat!

A már jól ismert skyguardteam flottakövetési funkciók okos telefonos vezérléssel és applikáció alapú adatbevitellel is elérhetők, így nincs szükség további perifériák beszerelésére.

- GPS alapú parkolás (A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladójaként) mobiltelefonos applikációból indítható parkolás. A parkolás automatikus újraindítása és leállítása. Automatikus zóna felismerés. A parkolási díjak menetlevél sorokhoz kötése, evvel elszámolhatóság és továbbszámlázhatóság biztosítása. A parkolási díjakat meghitelezzük, azokat illetve a 76 Ft+áfa kényelmi díjat havonta számlázzuk.

- Autópálya matrica vásárlása (éves, havi, 10 napos és megyei matricavásárlás applikáción keresztül) A rendszerrel vásárolva a matricák duplikációja elkerülhető. A járműparkra üzleti célú indokkal vásárolt megyei matricák költségcsökkentést jelentenek az éves flottaszintű matricavásárlással szemben. A magáncéllal vásárolt matricák így akár továbbszámlázhatóak. Ez akár kézzelfogható megtakarítás a 2016-os évre.

- Sofőrazonosítással összekapcsolt hivatali magánút elkülönítése applikáción keresztül, így a bérautó áfája visszaigényelhető és a nem üzleti célú gépjárműhasználat sofőrhöz kötve továbbszámlázható.

- Költséghely és szállítólevélszám vagy SAP szám mobil applikációval bevihető a rendszerbe, ezáltal egyből helyükre kerülhetnek a flottaköltségek. Az információ hozzáférhető CSV vagy webszerviz (interface)formájában.

- Applikáció alapú E-menetlevél vezetés a 2012-évi e-menetlevél vezetésre vonatkozó szabályzások alapján.

- Az applikáció sikeres használatának feltétele a minimum Bluetooth-os vagy NFC képes internetes okostelefon vagy táblagép Android vagy IOS plattformon.

- A kiemelt értékű gépjárművek esetén külön vagyonvédelmi applikációval rendelkezünk, amely az ÁFA elszámoláshoz hivatali/magánút választással, vagy akár a menetlevél vezetési feltételekkel is összekapcsolható és természetesen GPS alapú parkolással és autópálya matrica vásárlási funkciókkal rendelkezik.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...