Loading...

Download de gratis Ronnie Flex app en beleef Pocahontas

21,252 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 22, 2014

Download de gratis Ronnie Flex app voor iOS en Android.
Created by Hi & Top Notch.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/ronni...
Android: http://play.google.com/store/apps/det...

Ronnie Flex presenteert 'Pocahontas', de muziekvideo van de toekomst

Vandaag blaast Ronnie Flex de muziekvideo totaal nieuw leven in. Provider Hi en platenlabel Top Notch lanceren een wereldprimeur: de videoclip van de toekomst. Het gaat om de eerste interactieve videoclip voor mobiel, gemaakt rondom het nummer 'Pocahontas' van Ronnie Flex. Hierin bepaal jij wat er gebeurt door te swipen, pinchen, rond te draaien en zelfs in de microfoon te blazen. Deze baanbrekende Nederlandse videoclip is te bekijken via een app die je gratis kunt downloaden in de app store voor iOS en Android met diverse extra's.
De video speelt zich af in een club: in het begin van de clip bepaal jij al het verloop van Ronnie's avond door te kiezen voor de brunette of de roodharige. Via andere technische hoogstandjes kan je meescratchen met de dj of de dansvloer rookvrij maken door te blazen in je microfoon. Maar dat zijn niet de enige verrassingen in deze interactieve videoclip. Als je snel bent, kun je ook easter eggs unlocken waarmee je prijzen kunt winnen, zoals een nieuwe smartphone of een slaapkamerconcert van Ronnie. En we verklappen alvast: door een of twee verhaallijnen helemaal af te kijken, krijg je toegang tot extra's zoals de exclusieve remix van FeestDJRuud of de nieuwe EP van Ronnie Flex.

De clip bij Pocahontas gaat vooraf aan een nieuwe EP van Ronnie Flex. Op 28 april verschijnt deze op iTunes. Spotify gebruikers kunnen de EP vanaf vandaag al beluisteren. Al met al vier nieuwe Ronnie Flex tracks. Op dit moment leggen Ronell en producer Boaz van de Beatz de laatste hand aan het langverwachte debuutalbum.

De interactieve clip van Ronnie Flex is exclusief te bekijken op een mobiel via een speciale app van Hi. Deze is gratis beschikbaar voor iOS en Android.
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/ronni...
Android: http://play.google.com/store/apps/det...

Beluister de track Pocahontas:
iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/poc...
Spotify: http://open.spotify.com/album/5tJUEBJ...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...