Loading...

A&G Office

27 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 16, 2014

There is an exterior gathering space at the second floor level, in a garden-like setting, for staff members and visitors. The wishes of the Client was to develop a stimulating design, to encourage innovation for the future development of the community. The building appears transparent by the use of glass curtain walls for the front and back facades of the building. The design portrays a new image/precedence in the community with the modern facade.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...