Loading...

9 / Poate nu mai suntem ce-am fost, dar Catalin ne va ridica mereu

6,079 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 5, 2009

Poate ca anul trecut eram mai multi, dar si acum gandul tuturor se indreapta spre Hildan. Iar cand ne este greu, oricat de greu ne-ar fi, vom striga mereu: CATALIN HILDAN INSEAMNA DINAMO! Meci de meci şi an de an...


Poate că acum doi ani eram mai uniţi, dar pentru Cătălin suntem şi vom fi mereu împreună. Pentru că el aşa ne-a lăsat: uniţi şi puternici! De aceea, TE VOM IUBI MEREU!

Poate că acum 3 ani eram mai fericiţi, dar fericiţi vom fi ori de câte ori vom regăsi în teren spiritul lui Hîldan. Pentru asta, fiecare jucător care vine la Dinamo, trebuie să creadă în el şi să dea totul pe teren, aşa cum făcea Hîldan.

Poate că acum 4 ani ne-a fost la fel de greu, dar greu ne este de când nu-l mai avem pe Cătălin de când emblema cu cei doi câini roşii s-a lipit de pieptul său fără suflare, de când l-am condus pe ultimul drum. De când ne-am întors de la Brăneşti fără el

Poate că acum 5 ani l-am fi vrut părtaş la sărbătoarea noastră, dar pentru Hîldan vom trai mereu sărbătorile noastre. Steagul său va flutura mereu deasupra trofeelor câştigate de Dinamo şi numele său va fi amintit mereu la toate bucuriile noastre.

Poate că acum 6 ani, cu el am fi făcut mai multe, dar Cătălin ne va inspira mereu să luptăm până la capăt, căci el este rodul cel mai de preţ al istoriei alb-roşii, cea care l-a învăţat să fie CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!

Poate că acum 7 ani l-am fi vrut în teren, dar Hîldan ne va veghea mereu. Va fi mereu de partea noastră, călăuza care să ne ajute să trecem de clipele grele şi să ne respectăm blazonul.

Poate că acum 8 ani ne-a fost teamă să mergem înainte fără el, dar Cătălin va fi mereu în fruntea noastră. El ne mobilizează, aşa cum ne mobiliza când era pe teren, încruntat şi gata să lupte pentru victorie până la capăt.

Poate că acum 9 ani, am plâns după Hîldan, dar mai plângem şi acum Plângem nu doar un jucător, pentru că între timp Hîldan a devenit un mit. Este idolul nostru, ceea ce ne defineşte şi ne păstrează nealteraţi în mijlocul unei lumi a fotbalului care în România a degenerat de mult
Oricât de puţini am fi, oricât de greu ne-ar fi, pe cerul peluzelor noastre, un singur steag va înfrunta mereu vântul şi greutăţile: steagul lui Cătălin Hîldan, UNICUL CĂPITAN.

de ( DinamoMania )

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...