Loading...

Vill Mp att BRÅ ska redovisa etnicitet vid sexualbrott?

3,321 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 22, 2016

Ringer Anna-klara Muntzing politisk sekreterare i MP som ingår i Samhällsteamet på Miljöpartiets riksdagskansli. Frågan som ställdes: hur det är kompatibelt med en obegränsad invandring och bibehålla tryggheten för kvinnor och barn. Det är ingen hemlighet att med invandringens fotspår har vi fått ta del av våldtäkter, gruppvåldtäkter och sexuella ofredanden.

Hon säger att det är väldigt viktigt att man tittar noga på detta från BRÅ:s sida så att folk inte blir rädda i onödan. Tänker hon föreslå att BRÅ tittar på etnicitet bland förövare så att svenska kvinnor kan ha en uppfattning vilka de skall akta sig för? BRÅ har slutat kolla på etnicitet, för de har inte fått de uppdraget från regeringen. Tror du att MP kommer att jobba för att BRÅ får det uppdraget?

Vidare uppger hon att unga afghaner lättare att påverka än gamla. Är det vår uppgift att utbilda människor som kommer till Sverige hur man lever i ett civiliserat samhälle?Är det mestadels äldre afghaner som är förövare när afghaner är inblandade i sexuella trakasserier? Varför är det viktigt att utbilda afghaner i svensk kvinnosyn? Vad händer om man inte utbildar dem?

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...