Loading...

#DeDataAstaVotez

Fii activ pentru Europa

64 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 6, 2018

Contribuția noastră în societate și în comunitate, modul de exprimare al cetățeniei active se poate produce în diferite moduri, la toate nivelele. Formele cetățeniei active se regăsesc în diferite acțiuni, de la gestul simplu de a ajuta o persoană, de a iniția sau de la a face parte dintr-un proiect în comunitate, de a participa la o acțiune de voluntariat, până la alăturarea unei structuri organizate, participarea în procesul decizional, exprimarea opiniei și exercitarea dreptului de vot.
Evenimentul „Fii Activ pentru Europa”, desfășurat de Asociația Be You la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște, a întărit în rândul tinerilor faptul că fiecare cetățean este important indiferent de vârstă, părerea lor contează, iar vocea le este auzită doar atunci când acționează pentru acest fapt. Viitorul lor se construiește pas cu pas, iar un moment major în care vocea lor va fi auzită și ascultată este reprezentat de alegerile europarlamentare din mai 2019. Prezența lor la vot și implicarea activă are puterea de a decide direcția în care se îndreaptă România și Europa generației lor.
Dezbaterea din cadrul activității a stimulat gândirea critică a tinerilor, și i-a provocat să găsească răspunsurile la întrebările cum pot deveni mai activi, cum își pot face vocea auzită și cum pot construi Europa generației lor.
Înțelegând importanța cetățeniei active și a votului participanții au transmis mesaje prin care îndeamnă și alți tineri să se implice activ în societate și să participe la vot. De asemenea, prin alăturarea în campania #DeDataAstaVotez ei pot informa și încuraja cât mai mulți oameni să participe la alegerile europarlamentare și la viața comunității.
FII ACTIV PENTRU EUROPA!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...