Loading...

Commercial Ski (1988) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer

119,243 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 28, 2008

De commercial Ski begint sensationeel: in een schitterend sneeuwlandschap springen drie bontgekleurde skiërs uit een helikopter om de afdaling aan te vangen. De tune klinkt de kijker bekend in de oren. Beneden in het dal worden de voorbereidingen getroffen voor de après-ski. De conclusie lijkt duidelijk: it's the right time, it's the right place, it's Martini. Of toch niet?

Achtergrond commercial:
De film 'Ski' ondervond tijdens de opnames serieuze problemen. De crewleden van de productiemaatschappij werden tijdens de opnames in de bergen overvallen door een heftige sneeuwstorm. Speciale reddingsteams, bestaande uit Vietnam-veteranen, moesten er aan te pas komen om iedereen in veiligheid te brengen. De opnames werden die dag stil gelegd.

De kijker denkt bij het begin van de film door de muziek meteen aan een bekende alcoholische drank (Martini). Wij wilden wel het zekere voor het onzekere nemen en vroegen daarom voor de eerste uitzending akkoord aan de directeur van Martini, Adriaan Vinju. Die gaf hij ook. Er waren wel alternatieve shots gedraaid voor het geval zijn beslissing anders zou uitvallen. Ook zou er dan uiteraard andere muziek gebruikt zijn.

Over Centraal Beheer:

Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.

Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

Even Apeldoorn Bellen: (055) 579 8000

Even contact
Website: https://www.centraalbeheer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cent...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...