Loading...

CERAMAH UMI HAFILDA DI LENGGONG 3 JUL 2011.mpg

80,567 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 6, 2011

Ceramah Umi Hafilda pada 3 Jul 2011 di Lenggong Perak.

Saya sebagai uploader video clip ini mendapati bahawa terdapat komentator yg memberi komen menggunakan bahasa kesat, menghina, mencaci, tidak bertanggungjawab, melampau, membuta tuli, tidak rasional dan terkeluar dari tajuk.

Oleh yg demikian saya akan removekan komen tersebut termasuk komentator yg menyokong "bad commentator".

Bukan atas dasar memilih atau double standard tetapi atas dasar menentukan yg hanya menggunakan bahasa yg elok, berasas dan mempunyai hujah bermutu. Tidak semestinya commentator tersebut dari kalangan yg "like sahaja".

Setelah hampir setahun video ini diuploadkan nampaknya sudah sampai masanya segala komen pro dan kontra diberhentikan setakat ini. Terdapat begitu banyak komen-komen negatif yg tidak menggambarkan kementator yg matang sebliknya hanya banyak mengeluarkan soalan yg tidak bermutu dan berulang-ulang.

Terdapat banyak juga komen-komen yg terkeluar dari tajuk. Ruangan ini bukan untuk berbahas politik tetapi mencari kebenaran. Bukan tempat org upahan pembangkang mengambil peluang berbahas perkara yg tidak berkenaan.

Jika mahu berbahas politik sila buka blog sendiri dan tulis pendapat anda disana. Lagipun sudah terlalu banyak pendapat pro dan kontra. Uploader merasakan bahawa sudah cukup info yg boleh digunakan oleh pembaca untuk menyokong atau anti Umi. Selebihnya akan diketahui memlalui PRU. Terima kasih semua..Assalamualaikum..

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...