Loading...

Derfor skal Norge være i Afghanistan - Stefan Heggelund

31,567 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 2, 2009

Stefan Heggelund (Unge Høyre) knuser Mari Eifring (Rød Ungdom) i Nato-debatt 30. mars.

Comments • 314

roarnyt
fysj for en klysebukk han lederen i unge høyre var! 
SniperKillerize
Han vil bare bruke våre resursser til å hjelpe andre mennesker... Hvis det er det som er definisjonen på en "klysebukk", så skriv meg inn!
VemundVR
Stefan Heggelund er en sleip slange som sitter og spiller på følelser. "Vet du hva taliban gjør med jenter på skoleveien? De finner dem og heller syre i ansiktet på dem." Ingen er vel uenige om at Taliban var et problem? Så hvordan skal vi løse det? Ved å bombe landet og invadere det med militære styrker, eller ved å støtte interne demokratiske prosesser?
August Starberg
Du har ikke tilfeldigvis lest Noam Chomsky?
Sondre Stette
Å krige mot krig er som å pule for å beholde jomfrudommen, alle vet at det ikke funker, men noen er likevel dum nok til å forsøke!
M
Tror nok forhåpentligvis det er flere som har skjønt det nå.
GrandmasterTigerfist
Det er faktisk vesten som gjør seg selv rike ved å plyndre ressursene i vest asia/midtøsten. Afghanistan hadde et kommunistisk styre helt til USA måtte selvfølgelig funde og støtte et islamistisk makt bare for å ha inflytelse i regionen. Den store kjeltringen er USA og dets valper som den norske staten og eliten.
Eirik Andresen Brånen
+GrandmasterTigerfist Det var jo krig stort sett under hele den kommunistiske perioden. Sovjet er nok like skyldige som USA.
ragnarkisten
Han fyren var litt sånn, "se på meg når jeg snakker til deg Jølsrud!"
Narcissistic Killjoy
å herregut for en typist agresiv høyre klyse
Olav Hansen
Jeg husker ikke hvor lenge siden det var han sa, men en gammel hippie venn av meg pleide å dra til afghanistan for å røyke seg stein, han mente at han ikke hadde sett noe til verken taliban eller noen andre terrorister da han var der, i tilleg hadde han hatt sex med en afghansk dame der i hippie tia. Afghanistan er ikke bedre i dag, Libya Irak og Syria er heller ikke bedre. Norge støtter muslimske fundamentalister, salafister som ikke nøler med å drepe egne og andre folkeslag for sin "tro". Norge mener nasjonal koalisjonen i Syria er landets riktige stemme. Hva er konsekvensene ? et av verdens største humanitøre krise! Vi har ingenting der nede å gjøre. Grunnen til at vi styrtet Gadaffi og støtter terrorister i Syria er fordi vi er nikkedukker av amerika som har lovet saudi arabia og israel sit område i midtøsten. Vi skal ta imot flyktningene som kommer av dette.
Vemund Wiedswang
Det er mer ved denne debatten enn det øyet ser. Hvis du tenker over det Mari Eifring sier så vil du nok forstå at det er hun som vinner denne debatten. NATO er selvfølgelig ikke i Afghanistan for å fjerne Taliban. De er der fordi Afghanistan, Syria, Irak etc. er land som er rike på olje og naturressurser. Det NATO gjør er at de lurer folk til å tro at de er frihetsforkjempere, mens sannheten er at de er egoistiske kapitalister som skal invadere land med mange naturressurser og forklare hvordan de skal leve der. Afghanistan og Syria var begge velutviklede land før Russland og NATO blandet seg inn. Dessuten så er jo Taliban et resultat av NATOs handlinger i Midtøsten.
Reger RegerShow
Hun ble eid!
RobinLøvøy
Det han sier er faktisk mer eller mindre sant. I det store og hele bruker Stefan så og si bare en hel haug med hersketeknikker. du kan si deg uenig, men det er ikke vits i å ta i bruk personangrep, spesielt ikke hvis du sier at HAN er usaklig.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...