Loading...

Afsluiting deel N506 tussen Lutjebroek en kruispunt N302/Enkhuizen en deel Raadhuislaan

1,929 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 23, 2018

Voor diverse werkzaamheden op de N506 tussen Voetakkers in Lutjebroek en de aansluiting met de N302 in Enkhuizen en de Raadhuislaan tussen de N506 en Stede Broecweg in Grootebroek is tussen maandag 4 juni en maandag 2 juli een aantal wegafsluitingen nodig. Tijdens deze afsluitingen is doorgaand verkeer op de N506 en de Raadhuislaan niet mogelijk en wordt het verkeer omgeleid. Pieter Spruit van Heijmans licht toe.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden van de N23 Westfrisiaweg? Meld u dan aan voor het voortgangsbericht via www.n23westfrisiaweg.nl en volg ons op Facebook.com/Westfrisiaweg en Twitter (@Westfrisiaweg).

Vanaf eind 2018 rijdt het verkeer tussen Alkmaar en Enkhuizen over de nieuwe N194 (Braken) en N307 (Westfrisiaweg). De provincie Noord-Holland zorgt in het project N23 Westfrisiaweg met haar partners voor deze nieuwe verbinding. Dit verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio. Ook bevordert het de economie en werkgelegenheid. Bouwbedrijf Heijmans bouwt de weg.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...