Loading...

Hovery - az egyszemélyes légpárnás jármű

822 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 11, 2015

Egyszemélyes légpárnással füvön, vízen, havon - Fék nincs!

Rendezvények különleges színfoltja lehet a Hovery kipróbálása, amely egy egyszemélyes légpárnás jármű. Legyen szó családi napról, sportnapról, csapatépítő tréningről, partnertalálkozóról vagy bármilyen céges rendezvényről, egyedülálló élménnyel gazdagodhat az, aki felemelkedik ezzel a “repülő szőnyeggel”.

Fenőttek és nagyobb gyerekek rövid gyakorlással könnyen megtanulhatják a gépet irányítani, de a kisebbek sem maradnak le semmiről, ugyanis a személyzet segítségével Ők is átélhetik a lebegés csodálatos élményét.

A Hovery működtetéséhez szükségünk van egy nagy, karbantartott, sík, füves területre, ahol egy pályát és egy biztonsági sávot kijelölve gondoskodunk az eszköz biztonságos használatáról.
A légpárnást 2010 tavaszától üzemeltetjük különféle rendezvényeken. Bár a kezdetekkor azt gondoltuk, hogy legfőbb célcsoportunk a felnőtt korosztály lesz, időközben kiderült, hogy a gyerekek is nagyon élvezik a „repkedést” a Hoveryvel. Minden korosztálynak, bármilyen rendezvényre ajánljuk. Csapatépítő tréningeken különösen kedvelt program.

Érdekel? Keress minket itt: www.vizidodzsem.hu

  • Category

  • Song

  • Artist

  • Licensed to YouTube by

    • UMG (on behalf of Round Hill Music (Offspring)); Sony ATV Publishing, LatinAutor, Audiam (Publishing), Abramus Digital, CMRRA, BMI - Broadcast Music Inc., and 21 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...