Loading...

Bartha Ákos Dannona - Ahogyan Én Akarom

147,681 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 4, 2011

DOBJATOK EGY LIKE-OT HA TETSZIK :)
https://www.facebook.com/dannonamusic
(azzal pedig, hogy a felugró reklámra kattintotok, pénzt juttatok az előadók zsebébe, az enyémbe is :) )

Refr:

Ahogyan én akarom úgy tekerem a szavakat.
Ahogy nevetek úgy lépem át a babiloni falakat
Ahogy dobban a szív úgy ölel át a zene.
Lèt elemem a holnap színes álomízű eledele.
"Szép kép" hogy amíg más hajt te majd pihensz.
Habitusoddal akaratod ellenére üzensz valami furcsát, mi szakadékként választ tőlem el, hiszen én talpon leszek haver amikor végre tenni kell.

Verse1:

Normaforma ezer, figyelő fül talán csak egy. Elfordulsz, vagy oda se fordulsz manapság ez egy. Rügyekből èletre kelt értèk megérett a megy. Zöld levelecske búj-búj. Ki nem arat az hiába vet.Lett esély is meg kedv is, most nyarat csinál egy is. Mért ne adjam szívem lelkem, ha túlpörögtél lassíts.Ne feszítsd a húrokat ha csak nem egy trekkért, ne alkoss valamit csak azért mert egy rasztafàri megkér.

Verse2:

Ébredésem ugyanaz a ritmus, mint a néma csend. Talán az őserő mi születésemkor az agyamra ment. Talán a délibáb mi dallam nèlkül ócska marionett, teszi, hogy pici szívem élőhelye dallamállam lett.El varàzsol itt minden pillanat ha akarom, mégis az APEH forma érdemtelen gügyögését is hallom.Nekem pont jó az arány, mérlegelem a lényeget. Visszaírok "chat-en" majd ha túléltem az életet.

Verse3:

Ici-pici pöcsös korom óta, mikor a nóta szóra, megmozdultak lábaim, ajkam rátalált a szóra.Tudja mindenféle forma, ki csak a random köröket rójja, névjegy mostanra a név, amiért dolgozik Dannona
Keresem, kutatom minden egyes nap, betelik ezernyi lap. Csak az maradhat zsebemben ami igazi örömet ad.Lenyugtat full-ra hogyha kell mikor a beat-em beteker.Én meg adok hozzá tüzet, más kedvét minek rontsam el. Mindegy hogy letűnik, vagy érkezik a hét ágra sütő nap.Úgy jó a buli ha a szomszédok is ordítanak, vagy ha éppen nincsen otthon az a fránya. Tuti hogy rejteget egy medencét a 4 emeletes háza, úgyhogy ugorjunk egy fejest, vagy egy talpast .Pont hogy most a jó a kedvem, úgyhogy "lègyszi" nehogy elaltass, valami harmadrangú, lényegtelen monológgal "bébi", akârhogy fáj a tény
felvarrt haj nélkül is lehet élni.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...