Loading...

Live-uitzending 2e landelijke kerkdienst

5,860 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Streamed live on Mar 22, 2020

‘Uw koninkrijk komt… niet!’ is het thema van de 2e landelijke kerkdienst. Deze dienst wordt opgenomen door LPB media in GKv De Hoeksteen te Bergentheim en is zondag 22 maart 2020 te zien om 10.30 uur via www.beleefmee.nl (ook zonder inlog) of de Facebookpagina van Beleefmee.nl!

“Het echte geluk is voor iedereen die vertrouwen in mij heeft”, zegt Jezus als leerlingen van de gevangengenomen Johannes de Doper hem vragen of hij niet moet doen wat ze van de Messias verwachten. Zijn koninkrijk is toch gekomen? Waarom laat hij zijn neef Johannes dan zitten? Waarom dan geen bevrijding?!

“Jezus deed precies wat hij moest doen. De verwachtingen van Johannes en zijn leerlingen klopten niet maar zijn Koninkrijk is er wel degelijk”, zegt ds. Reinier Kramer. Hij preekt zondag over Matt. 11:6 en zegt: “Wat verwacht jij eigenlijk van God? Je verwachtte vast niet dat de wereld noodgedwongen tot stilstand kwam… en de natuur herstel laat zien. Je verwachtte vast ook niet dat je zou klappen voor mensen die eerst wegbezuinigd werden. In deze tijd leert Jezus je misschien wel met andere ogen te kijken naar de wereld.”

Wilt u ons werk steunen zodat wij meer programma’s voor Beleefmee.nl kunnen maken? https://www.ing.nl/particulier/betaal...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...