YouTube home Register to vote
Upload

Loading...

Totuus Wish Wincapitasta

3,029 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Apr 28, 2010

Kysymys: (poliisien verkkosivuilta)
Jäsenet ovat tiedustelleet poliisilta, miten tulee toimia kun suosittelijat (sponsorit) soittavat ja vaativat perumaan tehtyjä rikosilmoituksia. Sponsorit ovat antaneet perumiselle määräaikoja ja perustelleet vaatimustaan sillä, että peruminen tulee tehdä, jotta pääsee osalliseksi Hannu Kailajärven mahdollisesti tulevaisuudessa valuuttakaupalla tai jollain siihen liittyvällä ohjelmistolla aikaansaamista tuotoista.

Oma vastaukseni:
Tämä onn puhtaasti Wincapitalaisten yritystä väistellä vastuuta. Jos ei ole vahingonkorvausvaateita, ei ole rikostakaan. Myös uhkaus siitä että ei pääse mukaan Kailajärven uusiin liiketoimiin on katteeton. Ensinnäkään, ei ole mitään Kailajärven uutta liiketoimintaa vaan uusi huijaus. Toisekseen vaikka liiketoimintaa olisikin ei käynnissä oleva oikeusjuttu ole peruste kieltää asiakkuutta, se on silloin syrjintää.

Kysymys Hannulle:
MIKSI et voisi toimittaa tätä ihmejuttu-"demoalustaa" tai mitä tahansa sitten onkin, WinCapitan jäsenille ILMAISEKSI perustuen siihen että jäsenet ovat maksaneet aiemmin tästä aiemmin toimivaksi (ja käytässä olleessa, mukamas tai sitten ei tai tiedä mitä)perusteltavaksi ohjelmistosta, miksi tässä nyt pitäisi WinCapitan jäsenien maksaa uutta maksua uudelle yhtiölle siitä, mistä ovat jo aiemmin sinun viritykseesi sijoittaneet ? Eikös Kavonius todennut että pääsit v apaalle kehittämään loppuun tätä heuristista softaa? Eikö olisi kohtuullista että antaisit tämän loppuun saakka kehitellyn kultamunan ex-Wincapita asiakkaille ilmaiseksi, kun senhän piti olla jo toimiva aiemmin. Sulla on yhä edelleen asiakassuhde WINCAPITA-clubin jäsenille joten toimita ilmaiseksi se ihme-kultamuna-softa valmiiksi saatettuna clubin jäsenille.

http://www.poliisi.fi/poliisi/krp/hom...

http://www.finanssivalvonta.fi/fi/tie...

http://www.babypips.com/school/know_y...

https://www.wincapita.eu/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...