Loading...

Agencija za nedviznosti i marketing "BILBORD" - Ohrid - www.bilbord.com.mk | LOKACIJA

7,197 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 9, 2015

🔵 Продажба и издавање на недвижен имот во Охрид

ПРОДАЖБА ✅

🔴 Изработка на 360° виртуелни тури со целосни ознаки за просторот и детално објаснување, 3D план и скица

🔵 Со помош на 360° виртуелните тури ќе добиете претстава за просторот и ќе можете детално да го разгледате Вашиот иден дом

🔴 Сите 360° виртуелни тури се достапни на нашата веб страна www.bilbord.com.mk

☑ На видеото е прикажано како можете да го разгледате просторот со помош на 360° виртуелната тура https://www.youtube.com/watch?v=10QIg...

👨‍💻 Покрај 360° виртуелната тура изработуваме 3D план и скица (премер и означување на квадратурата на секоја соба посебно)

🌟 Ние ви го доближуваме поблиску Вашиот иден дом и го создаваме првиот впечаток а Ваше е да нè контактирате и да закажете разгледување

ИЗДАВАЊЕ ✅

🌟 Агенцијата за недвижности и маркетинг 'БИЛБОРД' поседува GOOGLE STREET VIEW - TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view - Trusted Pro.

📣 На нашата веб страна www.bilbord.com.mk во секторот ИЗДАВАЊЕ можете да пребарувате недвижности за издавање во Охридскиот регион.

Ние како агенција за недвижности и маркетинг ги изработуваме 360° виртуелните тури и вршиме целосна промоција и маркетинг.

☑ Што добивате:

✅ Професионална 360° виртуелна тура поставена на www.bilbord.com.mk со целосни ознаки за просторот и детално објаснување
✅ Видео од недвижноста
✅ Означување на google maps
✅ Поставување на 360° виртуелната тура на google street view

✔ За подетални информации и 360° виртуелно разгледување на понудата посетете ја нашата официјална веб страна www.bilbord.com.mk

За дополнителни прашања слободно контактирајте нè 👍
________________________
🌍 Официјална веб страна : www.bilbord.com.mk
👍 Faceboook: www.facebook.com/agencija.bilbord
🤳 Instagram : bilbord.com.mk
📱 078 90 70 60 ; 📱 078 31 41 30
👨‍💻 info@bilbord.com.mk

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...