Loading...

Színházak Éjszakája - Vígszínház

5,468 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 2, 2012

Színházak Éjszakája a Vígszínházban is!
Március 31-én éjszaka közösen ünnepel 13 budapesti színház. A Vígszínház társulata sok színes és izgalmas programmal, meglepetéssel készül a Színházak Éjszakájára.

Részletes programunk:
A lovakat lelövik, ugye? műhelytitkai
Hogyan születik egy produkció? Színpadon A lovakat lelövik, ugye? című előadásunk legizgalmasabb jelenetei. Kérje fel egy táncra kedvenc színészét! Legyen részese Ön is a produkciónak! Partnere lehet bárki, akár Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hegedűs D. Géza, Lengyel Tamás, Telekes Péter, Csőre Gábor vagy Pindroch Csaba. Ropjuk együtt kifulladásig, és hozzon magával egyedi fellépőruhát! Közreműködik az előadás zenekara a fergeteges, csopaki Dongó Dance Band! Közben levetítjük a Rómeó és Júlia videopályázat nyertes alkotását, és átadjuk a díjakat.

Ami a Monokliból kimaradt - múltidézés sok muzsikával
Ó, azok a tízes-húszas évek! Elegáns ruhák, csodálatos zenék, szivar, monokli, pezsgő kávéházi élet... Molnár Ferenc kora Fesztbaum Béla rendező, és a Monokli című előadás szereplő - Halász Judit, Szegedi Erika, Venczel Vera, Harkányi Endre, Kern András, Lukács Sándor és Rajhona Ádám - segítségével kel életre. A múltidézésben segít még Vallai Péter, Marton László, és Molnár Ferenc néhány nagyszerű írása -- ami az előadásból kimaradt. A jó hangulatról a Monokli zenekara gondoskodik.
Éjfél után pedig különleges meglepetéssel várjuk a színház bolondjait!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...