Loading...

Exclusive Blues Produced by James Gary Harman and Nathan James and Performed by TUTWEILER ☆ NO 03

798 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 31, 2010

Exclusive Blues Produced by James Gary Harman and Nathan James and Performed by TUTWEILER ☆ NO 03 ☆ ENJOY MY BUDDIES ☆ UPCOMMING ALBUM FALL 2010 ☆ WOW ☆

TUTWEILER - Nu med Debutplade på trapperne !

Musik der emmer af cool cocktails, hurtige biler, kolde øl og sprøde damer...

TUTWEILER har netop indspillet sin Debutplade, som kommer på hylderne i august/september 2010. Pladen er indspillet i København -- 8 dage i Maj -- og er Produceret af den Amerikanske Blues legende Mr. James Gary Harman, en af Blues genrens tungeste drenge -- både som musiker, komponist og producer. Et samarbejde der i øvrigt er sat i værk af Danske Peter Nande.

I øjeblikket mixes pladen Oceanside, California, USA af James Gary Harman og dennes samarbejdspartner -- og very cool cat Nathan James, som bl.a er kendt for sit Duo-Projekt: "Nathan James & Ben Hernandez". Pladen vil bestå udelukkende af originalnumre -- men LIVE er Repetoiret original-materiale krydret med fortolkninger af numre, som er alt for fede til at lade ligge.
Inspirationen er hentet fra folk som Johnny "Guitar" Watson, The Fabulous Thunderbirds, James Gary Harman, Kid Andersen, John Nemeth, Rick Estrin, Magic Sam og Hollywood Fats.

Musikken serveres med stor energi og autencitet -- så hvis genren skal være cool Blues med vintage vibes, er TUTWEILER et godt bud !

TUTWEILERS centrum er guitar og mundharpe og det er den unge guitar-komet Andreas Andersen, der i rollen som forsanger og guitarist tager publikum på en TOUR DE BLUES fra Texas til den Amerikanske West Cost. Sammen med den anden bærende kraft i orkestret, Thomas Foldberg på mundharpe og guitar bæres disse gennem musikken af den stærkt sammentømrede rytmegruppe bestående af Thomas Birch og Jørgen Dai på henholdsvis bas og trommer.

"We´re all 27, handsome motherfuckers that dress cool and our music drives girls wild" (J. Vaughan 1979)

Booking, lydfiler og yderligere info:

http://www.facebook.com/tutweiler
http://www.myspace.com/tutweiler
tutweiler.blues@gmail.com

Tel: +45 2964 4108 / +45 2146 1107

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...