Loading...

Soulfully X-Mas 25.12.2013 Promo

366 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 9, 2013

Al twaalf jaar op rij heeft Soulfully Yours de eer om jullie allemaal een heerlijke kerst te bezorgen! Aangezien het nieuwe Poppodium Volt pas in maart 2014 klaar is moesten we op zoek naar een alternatieve plek, daarom vindt Soulfully Yours' Christmas Editon deze kerst plaats in Ernesto's!

Soulfully Yours gaat er onder de vlag van Poppodium Volt in Ernesto's voor de 13e keer vol tegenaan! We rollen de rode loper uit en verwelkomen jullie graag in een omgetoverd Ernesto's, wat bedolven onder de glitters zal zijn en waar de champagne op springen staat!

Onze resident Dj's hebben hun beste vlinderdasjes uit de kast gehaald, de hoge hoeden afgestoft en zijn druk bezig om de crème de la crème van de house deuntjes uit te zoeken. Dit jaar zullen Superdeluxxx, Jimmy James en Chris Calculus zorgen voor de warming up om de funky muscles los te maken en is de eer aan Dj Kingsize om als van ouds af te sluiten met een dikke BANG! Kortom; wij gaan er weer al het mogelijke aan doen om samen met jullie een mooie avond te creëren die wederom memorabel zal zijn.

Ze hopen jullie allemaal weer te zien stralen!

Music credits: Stacy Kidd - Boogie

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...