Loading...

01 SPORTTIUS Harjoituspatteri 3

58 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 10, 2017

PAKARAT + VARTALONHALLINTAA + RINTA + OJENTAJAT + OLKAPÄÄT

Lämmittely https://youtu.be/Wgh0bdOl-QQ
Harjoituspatteri 1 https://youtu.be/E5kIbgl3ztg
Harjoituspatteri 2 https://youtu.be/8-pCYiLLpe8
Harjoituspatteri 3 https://youtu.be/B12bjj4tzPA

SPORTTIUS on tarkoitettu kotiharjoitteluun perusliikkuvalle liikkujalle. . SPORTTIUS harjoittelussa yhdistyvät helpot peruslihaskuntoliikkeet ja monipuoliset toiminnalliset harjoitteet. SPORTTIUS perustuu liikkuvuuteen, ryhtiin ja keskivartalon rytmiikkaan. SPORTTIUS kehittää kehon toiminnallisuutta, rytmisyyttä ja hallintaa. Harjoitteissa työskentelee useat lihasryhmät yhtä aikaa. SPORTTIUS on toiminnallinen, tehokas ja toimiva harjoitusmenetelmä.
Mikäli liikkumisestasi on pitkä aika keskustele lääkärin kanssa ennen liikunnan aloittamista. Liikunnan aikana kuuntele itseäsi. Muista aina, että liikut omalla vastuullasi.

SPORTTIUS ja SPORTTIUS Basic on SPORT 2us:in (R) tuotteistama tuote ja sen suora kopioiminen ryhmäliikuntatunneille loukkaa tekijän oikeuksia. ( http://www.sport2us.fi/preview/sporttius )

Tekijän oikeus suojaa työtä ja työn tekijöitä se mahdollistaa luovan työn jatkumisen ja tekijöiden toimeentulon. Ilman tekijän oikeuksia kuka tahansa voisi omia kenen tahansa työn omakseen ja työn tekeminen olisi kannattamatonta.

 • Category

 • Song

 • Artist

  • Clean Bandit, Jess Glynne
 • Writers

  • Janée Bennett, Grace Chatto, Cleo Tighe, Jack Patterson, Jess Glynne, Robert Harvey, Sarah Blanchard, Richard Boardman
 • Licensed to YouTube by

  • WMG; LatinAutor - UMPG, SOLAR Music Rights Management, LatinAutor - SonyATV, BMG Rights Management, BMI - Broadcast Music Inc., EMI Music Publishing, ARESA, Abramus Digital, LatinAutor, AMRA, ASCAP, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, UMPG Publishing, Kobalt Music Publishing, UMPI, LatinAutor - PeerMusic, CMRRA, and 14 Music Rights Societies

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...