Upload

Loading...

Skabbteatern - Du e en fitta din fitta

19,954 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 11, 2013

Du e en fitta din fitta är inte en krigsförklaring, det är ett svar på det krig som har förts mot oss ända sedan vi började öppna vår käft och vårt budskap är enkelt: alla som inte håller med oss kan dra åt helvete. Vi har inte längre lust att dalta med det imperium av kvinnofientliga, rasistiska och kapitalistiska svin som förtrycker oss brudar och andra i samhället för att försöka bevisa för dem att vi är värda något.

Vi vill ta initiativ till en riktig diskussion om verkligheten i Sverige där man inte bara kan snacka bort helt oacceptabla värderingar och en unken människosyn. Personer som faktiskt har makten ska inte kunna komma undan kärnan i sitt agerande genom meningslösa floskler som att de "bryr sig om människor", när deras faktiska agerande tydligt visar att de föraktar allt vad mänsklighet är.

Vi vill med det här också nå ut till alla som öppet vågat kritisera kvinnohat, rasism, fascism och nationalism. Vi vill bilda en enad front där vi som har fått nog av den rådande utvecklingen mot ett inhumant samhälle vet att vi kan räkna med varandras stöd. Ju fler vi är och desto mer offentligt utrymme vi tar oss tillsammans för att slåss mot dessa vidrigheter, kan vi göra klart en gång för alla att vi inte accepterar vad de där asen gör.


/ SkabbteaternHär kan du läsa mer om filmen och förklaringen till varför man pekar ut just dessa män i filmen: www.skabbteatern.se

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...