Loading...

Media Azi: Libertatea presei în Republica Moldova

592 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 3, 2016

În premieră absolută: „Media Azi”, o emisiune despre și pentru jurnaliști
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează emisiunea ”Media Azi”, realizată de Departamentul campanii și producții CJI, care va putea fi vizionată pe portalurile Media Azi și Mediacritica.
Prin intermediul ei, ne propunem să scoatem săptămânal în prim-plan principalele probleme cu care se confruntă în prezent jurnaliștii din mass-media autohtonă - divizarea pe criterii politice, concentrarea în audiovizual, ingerința proprietarilor politicieni în politicile editoriale ale media care le aparțin, precum și altele care afectează activitatea presei din Republica Moldova. Sperăm ca, în comun cu interlocutorii noștri, nu doar să analizăm aceste probleme, dar să identificăm și soluții la ele.
În prima ediție, Nadine Gogu, directoarea executivă a CJI, discută cu invitații săi - Alina Radu, directoarea publicației de investigații jurnalistice ”Ziarul de Gardă”, și Ștefan Grigoriță, jurnalist, reporter la portalul Agora.md, un subiect la zi, mai ales în contextul Zilei Mondiale a Libertății Presei: cât de liberă este presa din R. Moldova după aproape un sfert de veac de independență.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...