Loading...

Tose - Soba za taga | Тоше - Соба за тага

22,432 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 27, 2008

Тоше Проески - Соба за тага

Сега, се одлучив така
а уште тебе те сакам
по една минута бурна
ти мојот живот го урна

А мракот боли ко лага
и незнам зошто да станам
зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x2)

Тука од луѓето бегам
а, ништо твое јас немам
бар твоја сенка да видам
во твојот шепот да бидам

А мракот боли ко лага
и незнам зошто да станам
зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x2)

Зар таа соба за тага
гледа на западна страна

Помеѓу врати и прозорци
на кревет спомени лежат
тука се моите чекори
но како олово тежат
од мене што и да бараш
јас сум на адреса стара

Моја си замка паднав и спијам
сите си мислат дека се кријам
нема да пројде само од себе
се ме боли после тебе (x3)
--------------------------------
Tose Proeski - Soba za taga

Sega, se odluciv taka
a uste tebe te sakam
po edna minuta burna
ti mojot zivot go urna

A mrakot boli ko laga
i neznam zosto da stanam
zar taa soba za taga
gleda na zapadna strana

Pomgj|u vrati i prozorci
na krevet spomeni lezat
tuka se moite cekori
no kako olovo tezat

Moja si zamka padnav i spijam
site si mislat deka se krijam
nema da projde samo od sebe
se me boli posle tebe (x2)

Tuka od lugjeto begam
a, nisto tvoe jas nemam
bar tvoja senka da vidam
vo tvojot sepot da bidam

A mrakot boli ko laga
i neznam zosto da stanam
zar taa soba za taga
gleda na zapadna strana

Pomegju vrati i prozorci
na krevet spomeni lezat
tuka se moite cekori
no kako olovo tezat

Moja si zamka padnav i spijam
site si mislat deka se krijam
nema da projde samo od sebe
se me boli posle tebe (x2)

Zar taa soba za taga
gleda na zapadna strana

Pomegju vrati i prozorci
na krevet spomeni lezat
tuka se moite cekori
no kako olovo tezat
od mene sto i da baras
jas sum na adresa stara

Moja si zamka padnav i spijam
site si mislat deka se krijam
nema da projde samo od sebe
se me boli posle tebe (x3)

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...