Loading...

GULLSNUTTEN 2018 SENDINGEN

76,679 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Streamed live on Apr 14, 2018

Gullsnutten 2018! Norges superstjerner på internett skal hylles i årets utdeling av Gullsnutten og feire hva som er mulig å få til med et kamera, et talent og konto på YouTube, Facebook eller Instagram. Martin Holmen er programleder og det deles ut priser i ni kategorier.
_______________________

Nordic Screens er et digitalt innholdshus som skaper og formidler underholdning og markedsføring for fremtidens generasjoner.
Nordic Screens TV er en kanal med underholdning og spennende innhold fra oss i Nordic Screens. Vi er det norske YouTube-nettverket. Innholdsmarkedsføring, content marketing, spons, kampanjer, eventer, videoproduksjon - hos oss får du unike ideer og kvalitetssikret gjennomføring.

Vi er møteplassen for mange av de store norske influencerne. I stallen har vi alt fra gamere, vloggere, beauty-vloggere, makeup-artister, musikere, fotografer og mange andre. Online video er fellesnevneren. Våre talenter er på YouTube, Instagram, Snapchat og mange av dem har tusenvis av følgere.

Er du en influencer selv og ønsker å bli med hos oss? Søk i dag da vel! http://nordicscreens.no/apply/

Følg oss gjerne på sosiale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/NordicScreen...
Instagram: @NordicScreens.
YouTube: https://www.youtube.com/user/NordicSc...
Legg til nordicscreensno på snap!
Topplisten over youtubere i Norge: http://nordicscreens.no/toppliste/

Hvis du jobber for en merkevare, kan du være trygg på at ditt brand blir vel ivaretatt i et samarbeid med oss. Kvalitet står helt sentralt i vår opplæring av talentene. En viktig del av dette er at vi kjenner hver enkelt og vet hva de er gode på. Derfor kan vi skape den perfekte matchen for ditt brand.

Det er også en trygghet at Nordic Screens er YouTube Certified. Dette betyr at våre medarbeidere kan videoplattformen ut og inn.

Nordic Screens’ forretningsidé er å skape verdier ved å knytte talenter, innhold og annonsører sammen i en ny medieverden. Vi er stolte av å være et medieselskap som tar millennium-generasjonen på alvor! Vi skaper underholdning og markedsføring og spesialiserer på ungdom og unge voksne under 35 år.

Nordic Screens er også et produksjonsselskap og et rådgivningsmiljø. Hos oss kan du få produsert det du trenger av video, fra TV-program til små snutter til Facebook, reklamefilm for sosiale medier og livesendinger.

Trenger du rådgivning eller opplæring, ta gjerne kontakt så finner vi ut sammen hvordan vi best kan hjelpe. Nordic Screens er et ungt miljø, men samtidig har vi seniorer i selskapet med lang fartstid fra gamle medier som TV og avis.

Takk for at du kommenterer, deler og liker videoene på Nordic Screens TV! Vi fjerner selvsagt innhold med banning eller upassende språk, men ellers oppfordrer vi til å være med i dialogen.

Loading...

Live chat replay is not available for this video.
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...