YouTube home National Registration Day
Upload

Loading...

Philips RéAura - review wehkamp.nl

636 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 13, 2012

http://bit.ly/PdQWSt - Philips RéAura

Philips RéAura laser skin rejuvenation is de eerste laser antiverouderingsbehandeling van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing. Op een veilige manier worden de diverse tekenen van huidveroudering behandeld en verbeterd. Philips RéAura heeft samen met de makers van Fraxel® laser technologie ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik. Het biedt een geheel nieuwe manier om stralende resultaten te bereiken door de behandelingen te combineren met een huidbeoordeling, een persoonlijke online behandelgids en exclusieve toegang tot het team van huidverzorgingsexpets. Ontdek hoe je huidteint egaler en je huidstructuur gladder kunt maken en de fijne lijntjes kunt verminderen met deze baanbrekende antiverouderingsbehandeling.

Stap 1

Breng voor de behandeling een kleine hoeveelheid Laser Performance Gel aan op een schone huid. De gel zorgt voor optimaal huidcontact en laat het apparaat gemakkelijker over de huid glijden.
Stap 2

Druk het apparaat licht op de te behandelen huid. Het laserlicht van Philips RéAura doet zijn werk diep in de huid. Daar stimuleert het de natuurlijke celvernieuwing van je lichaam en gezicht, zodat oude en beschadigde huidcellen door frisse, nieuwe cellen worden vervangen.
Stap 3

Hydrateer de huid en stimuleer het celvernieuwingsproces door het Laser Aftercare Complex aan te brengen. Het bevat kamille, Sint-Janskruid en edelweiss extract dat bekend staan om hun kalmerende eigenschappen en huidirritaties voorkomen.
Wat kun je behandelen met Philips RéAura

- Voorhoofd, ogen, wangen, mond

- Hals, borst, armen, handen

Het is klinisch bewezen dat Philips RéAura zichtbare resultaten levert.Resultaten zoals een egalere huidteint beginnen al zichtbaar te worden in de derde behandelweek, terwijl het gladder worden van de huid en het verminderen van de fijne lijntjes zichtbaar worden in de vijfde week. De veranderingen vinden geleidelijk plaats en verschillen van persoon tot persoon, dus er is geen reden voor zorg als het enige tijd duurt voordat het verschil zichtbaar wordt. Voor de beste resultaten dien je twee keer per week te blijven behandelen gedurende acht weken.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...