Loading...

Siv sover vilse - Biopremiär 30 september - Officiell trailer

3,114 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 22, 2016

SIV SOVER VILSE är ett magiskt äventyr om att sova borta, som bygger på Pija Lindenbaums populära barnbok med samma namn.

Den väldigt fantasifulla Siv, 7 år, ska för första gången sova över hos sin nya kompis Cerisia. I ett hem som skiljer sig från hennes eget, tycker Siv att det mesta känns väldigt mysko. Men med hjälp av två pratsamma och bråkiga grävlingskompisar som dyker upp mitt i natten, är hon med om fantastiska äventyr som hjälper henne att acceptera det som är annorlunda och att hitta sig själv.

SIV SOVER VILSE fickvärldspremiär i tävlan under Berlinale i februari 2016 i sektionen Generation Kplus. Filmen är även invigningsfilm på BUFF i mars 2016, där den visas inom tävlan, samt visas under Stockholms filmfestival Junior.

I rollerna: Astrid Lövgren (Siv), Lilly Brown (Cerisia), Henrik Gustafsson (Sivs pappa, Nils), Sofia Ledarp (Cerisias mamma, Alva), Valter Skarsgård (Cerisias bror, Elme) samt de nederländska skådespelarna Barry Atsma (Cerisias pappa, Bastiaan) och Annemarie Prins (Cerisias farmor) m.fl.
Regi: Catti Edfeldt och Lena Hanno Clyne

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...