Loading...

GoMentor Norge reklame

19,484 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 8, 2016

Samtale og coaching hjelper ikke kun deg som har det vanskelig.

GoMentor er en ny online portal som vil revolusjonere hvordan samtaleterapi og coaching kan inngå i våre liv.

Hvorfor
Mange lever ikke ut sitt fulle potensial - verken privat eller i jobbsammenhenger - fordi hverdagen deres er preget av stress, sorg, traumer, dårlige forhold, lav selvfølelse m.m. Mange kan hjelpes videre med profesjonell hjelp - men dessverre finnes det fortsatt for mange som ikke søker hjelp, fordi det er for komplisert eller tabu. Det ønsker vi å endre på.

Overblikk og fritt valg
Først og fremst handler det om å få et overblikk. Vi har samlet alle terapeut og coaching kompetenser på ett sted, slik at du som bruker har full oversikt og lettere kan velge den riktige hjelpen. Hos GoMentor tror vi på en god match mellom mentor og bruker fører til de raskeste og beste resultatene. Derfor har du fritt valg på alle hyller og flere søkemuligheter, som gjør det enkelt for deg å navigere deg fram til den rette mentor. Alle mentorer på siden er representert med en informativ profilside, som gir en personlig introduksjon til den enkelte - kanskje utdypet med en blogg, artikler, filmer og bilder. Den endelige beslutningen kan også treffes med hjelp av vurderinger fra andre brukere. Hos oss er alt synlig, enkelt og sammenlignbart.

Nye muligheter
Digitaliseringen har endret livene våre, og hvordan vi kommuniserer og interagerer med hverandre. GoMentor gjør samtaleterapi og coaching up-to-date ved å stille nye og bedre online medier til rådighet. Nå er det mulig å supplere de fysiske møtene mellom mentor og bruker med forskjellige online muligheter og tilbud - noe vi håper vil føre til at flere mennesker utnytter seg av muligheten for en bedre livskvalitet.

Landsdekkende
GoMentor har samarbeid med psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches i store deler av Norge. Dette betyr at du enkelt kan finne en mentor i nærheten av deg med de ferdigheter som passer til det du trenger. I tillegg til å være i stand til å finne en mentor nær deg, kan du også spørre på en online samtale og være uavhengig av geografi.

Mentorbegrepet
Mentor er et begrep, som typisk brukes om en person som har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å gi råd og støtte til andre, slik at de kan utnytte sitt fulle potensiale. Vi har derfor valgt å omtale alle psykologer, psykoterapeuter og coacher, som er med i GoMentor som mentorer.

http://www.gomentor.no - Move Your Life Forward

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...