Upload

Loading...

Het Nieuwe Verbinden

3,493 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jun 6, 2011

http://www.acteurs.nl -- Op 6 juni 2011 bracht Aaaaha! the Actor Factory 100 organisatoren van bedrijfsevenementen samen op Nyenrode Business Universiteit. Samen bedachten zij wat de voorwaarden zijn voor verbondenheid en hoe je als organisator deelnemers kunt verbinden met elkaar en met elkaars ideeën.

Na een inleiding door organisator Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory), wisselde men ervaring en ideeën uit met elkaar. Jan van Betten, de oprichter van nudge.nl vertelde over zijn platform en nodigde iedereen uit om een groene stip op de landkaart te zetten. Nudge verbindt consumenten met elkaar en met elkaars slimste ideeën op het gebied van duurzaamheid.
Linkedin directeur Eugenie van Wiechen gaf een heel duidelijke uiteenzetting over de kansen op social media. Hoe kun je het uiterste uit Linkedin halen? Hoe gebruik je bijvoorbeeld Personal Branding om jezelf en je organisatie te promoten?
Nils Roemen is één van de initiatiefnemers van #durftevragen. Hij raakte de zaal met zijn verhaal over sociale overwaarde. Nils vertelde over onze wereld van overvloed, waarin teveel op de verkeerde plek onbenut ligt te wezen. Door
slim te verbinden kan je in korte tijd bergen verzetten. In Estland maakten 50.000 vrijwilligers in 5 uur het hele land schoon!
Michiel Drijber is oprichter van Iedereen Elke Dag Plezier, de grootste Linkedin groep van Nederland met haast 55.000 leden. Michiel toont aan hoe belangrijk plezier is in organisaties en tussen mensen: "Luister naar je hart in plaats van naar je angsten."
Professor Flip van der Wal sloot de dag op onnavolgbare wijze af. Hij vertelde over de verschillende vormen van netwerken. Hij bracht de deelnemers flink aan het lachen met zijn verrassende inzichten.
Het Nieuwe Verbinden gaat over elkaar verder helpen en samen doelen nastreven, die de moeite waard zijn (duurzaamheid, plezier, Olympisch Plan, nieuwe werken, etcetera). Dat gebeurt altijd bottom-up en met een helder doel voor ogen. Evenementen brengen dit tot leven. Interactieve vormen (liefst in kleine groepen) zijn een must!
-- http://www.acteurs.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...