Loading...

Waarom Animatie, de voordelen van een animatiefilm op een rij

19 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 11, 2018

Waarom Animatie, de voordelen van een animatiefilm op een rij
Waarom Animatie,
Voordelen Animatiefilm
www.webshopcommercial.nl maakt al een animatie vanaf 750 euro per minuut

Omdat het ons boeit, zorgt het ervoor dat wij de informatie veel eenvoudiger kunnen verwerken en onthouden. Een animatiefilmpje dat uw merk of product op de juiste manier weet te vertalen naar de doelgroep. Onze medewerkers zijn gecertificeerde professionals met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Een animatie laten maken is een creatieve manier om je doelgroep op ieder tempo bewust te maken van je concept, product, dienst of verhaal. Het laten opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Animatievideo staat echt bekend vanwege zijn sfeervolle uitstraling, de kracht schuilt juist in de doeltreffendheid als het gaat om het doorgeven van een boodschap.

Een succesvolle animatie die jouw boodschap direct duidelijk maakt. Wij helpen je graag met een animatie maken! Zo kun je op een slimme manier veel aandacht krijgen voor je logo animatie en de blits maken met je logo animatie. Zo hebben we voor de rabobank een animatie mogen maken.
Met onze slimme oplossingen zorgen we voor de online vindbaarheid van jouw uitleganimatie. Dit gaat gepaard met de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep. Natuurlijk moet er ook een planning worden gemaakt en zijn er heus wel wat risicofactoren, maar onder aan de streep is het laten maken van een animatie veel goedkoper dan een gewone bedrijfsfilm.

Door de animaties is de boodschap die je over je product en/of dienst wil overbrengen dus meteen herkenbaar en kan je hiernaast de branding van je bedrijf duidelijk in beeld brengen. We hebben al het materiaal en de kennis voor multimedia in huis: verleidelijke video's en aantrekkelijke animaties. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! Nu is het tijd om jouw animatie op de juiste manier te presenteren aan de wereld.

Probleemomschrijving: Start met het omschrijven van het probleem voor jouw belangrijkste persona. Zonder een goede videomarketing zal jouw animatie niet door jouw doelgroep gezien worden. Bezoekers hebben geen zin of tijd om lange teksten te lezen en willen snel weten wat een product, dienst of idee hen te bieden heeft. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het schrijven van jouw script? De term animatie is veel meer dan dat. Uiteindelijk is het doel van de animatie rendement, dat houden wij constant in ons achterhoofd als wij jullie animatiefilmpje maken. Deze animaties werden vervolgens tot leven gebracht.

Tevens kan een explanimation laten maken in allerlei verschillende stijlen worden gepresenteerd, passend bij het merk, dienst, product of bedrijf. Ik heb nog een tip voor je. Iedereen kent wel een animatie film. Maar de aandacht of zo gezegd de spanningsboog van onze doelgroep(en) is beperkt. We bekijken welke boodschap past bij jouw organisatie en hoe we die op een originele en effectieve manier kunnen overbrengen. Ook is het na het ontwikkelen van de eerste animatie commercial, goedkoper om een tweede variant te ontwikkelen omdat de visuele stijl dan al ontwikkeld is. De Animatier verdiept zich regelmatig in de nieuwste ontwikkelingen op virtual reality gebied en wil graag samen met jou de stap in het onbekende wagen!
Een filmpje waarin je bijvoorbeeld een proces uitlegt of de werking van een product toont. Daardoor ontwikkelen we content, content en nog eens content. We zijn steeds meer visueel ingesteld. Over de lengte hebben we geen idee, kunnen niet echt inschatten hoeveel tijd er nodig is voor deze tekst.
Ben je op zoek naar animatie video neem dan contact met ons op

Deze animatie is onderdeel van hun marketing campagne bedoeld voor social media. Wij hopen dan dat je contact met ons opneemt, want wij denken graag vrijblijvend mee over alle mogelijkheden hiervoor.

Ontdek geheel vrijblijvend of een animatievideo iets voor je is. U kunt animatie toepassen voor het inzichtelijk maken van complexe materie, het promoten / presenteren van iets of het kort en bondig vertellen van uw boodschap, beleidsplan, visie, jaarverslag etc.
Om concreet te worden, voor welke doelen zijn animatievideo zeer geschikt?

voordelen explainer
voordelen explanimation
animatie voordelen
waarom animatie
voordelen explainer
voordelen explanimation
animatie voordeel
voordeel explainer
voordeel explanimation
explainervideo
explainer laten maken
animatie laten maken
uitleganimatie
uitleganimatie laten maken
explanimation laten maken
voordelen explanimation
animatie voordeel
voordeel explainer
voordeel explanimation
explainervideo
explainer laten maken
animatie laten maken
uitleganimatie
uitleganimatie laten maken
explanimation laten maken
https://www.youtube.com/watch?v=9nFtB...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...