Loading...

CIKCAKK SAKK DAL - A gyereksakk sláger

147,069 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 13, 2013

Polgár Judit sakkverséhez az Omega gitárosa készített zenét, a NeoPlay Content pedig látványos animációt!
A Cikcakk sakk dalszövegében Polgár Judit a játék alapjait és szépségét fogalmazta meg rímekben a meseszereplőként feltűnő bábok segítségével. A vers a világ elsőszámú női sakkozója által általános iskolások részére készített, Sakkpalota című tankönyvsorozathoz készült.
A zenét szerző Molnár György „Elefánt", a legendás Omega együttes szólógitárosa ezúttal messzire kalandozott a hard rocktól. A gyereke számára könnyen megjegyezhető, dallamokkal tette még szerethetőbbé a Sakkpalota világát.
A dalhoz a NeoPlay Content a világ egyik első mobilfilm gyártó vállalata készített animációt. A NeoPlay eredeti, friss és magával ragadó módon, a legkorszerűbb technikai eszközök felhasználásával mutatja be a háromezer éves szellemi sportot. Az animáció sakkoktatói telefon applikáció formájában, Sakkjátszótér címmel iPad-en és iPhone-on az App Storban érhető el:
https://itunes.apple.com/hu/app/polga...
A gyerekeket az applikációban is Polgár Judit vezeti be a sakk titkaiba. A sorozatot lenyűgöző képi világ jellemzi. A karakterek megragadóak: minden figura igazi egyéniség. Elindítja a gyerekeket az önálló tanulás és a közösségi játék felé.
www.sakkpalota.hu
Sakkpalota program oktatási eszközök:
http://webshop.jpchess.com/
Tehetségfejlesztő Sakk Akkreditált Pedagógusképzés:
http://www.sakkpalota.hu/index.php/hu...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...