Loading...

Gitaar Leren Spelen | Online Gitaarles voor Beginners

11,849 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 22, 2014

Ook Gitaar Leren Spelen? Volg De Online Gitaarles Die Ik Heb Gevolgd!

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

Hoi, mijn naam is Boudewijn. Ik heb gitaar leren spelen via een online muziekschool. Ik vond muziekles vroeger op school altijd leuk en ben altijd gefascineerd geweest door gasten die op gitaren stonden te spelen. Ik heb altijd al gitaar willen leren spelen en een jaartje geleden heb ik de knoop door gehakt. Ik ben naar diverse gitaar leraren gegaan en heb geïnformeerd wat het zou kosten om gitaarlessen te volgen. Dit kwam al snel neer op €30 per gitaarles! En gitaar spelen leer je niet in 3 lessen.

Ik had het geld niet op dat moment en besloot om te gaan zoeken naar een betaalbare online muziekschool waar ik gitaarles online kon volgen. En daar heb ik geen spijt van gehad :-) ik kwam uit op een super leuke website en besloot daar online gitaarles te volgen.

Ik had geen idee waar ik moest beginnen met gitaar les maar de cursus legt je dit perfect uit. En een groot voordeel is dat je dit in je eigen tempo kan doen. Zodra je je namelijk inschrijft krijg je levenslang online toegang tot ontzettend veel professionele video lessen en pagina's uitleg waarin alles van begin tot eind wordt uitgelegd. Echt gitaarles voor beginners maar ook voor gevorderden!

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

De docent zit zelf al heel lang in het vak, hij speelt zelf al heel lang gitaar en in de gitaarles die je van hem krijgt wordt alles super rustig en duidelijk uitgelegd. Leren gitaar spelen wordt zo makkelijk voor iedereen. Natuurlijk heb ik zelf ook veel geoefend. Door de lessen raak je super gemotiveerd en heb je zin om continu je gitaar in je hand te hebben en te spelen.

Zoals je in de video hebt gezien is het me aardig gelukt om door de gitaarles die je krijgt in de cursus te leren spelen. Ik speel nu zelfs op de akoestische gitaar en de elektrische gitaar en speel in een band waar ik af en toe mee oefen.

Echt super leuk! Leer gitaar spelen via de cursus en ik weet zeker dat je super enthousiast bent. En ben je dat niet, dan hebben ze een 14 dagen niet goed geld terug garantie, zonder moeilijke vragen. Het is de beste en leukste investering die ik ooit heb gedaan en ik kan het iedereen aanraden.

Ook gitaar spelen net als mij, klik op de link hieronder, dan kom je op de website van Koen. Je kan je direct inschrijven voor de cursus. Vind je het niet leuk dan bestaat er een niet goed geld terug garantie dus eigenlijk kan je het gratis proberen.

Klik op de link voor meer informatie over : http://goo.gl/6qyh2K

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...