Upload

Loading...

Social Media - Blue Ocean Strategy - Gezinsweekend voor MKB'ers - Nederland

1,270 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 4, 2010

http://www.mkbers20.nl - Voor ondernemers die door de week geen tijd hebben en de schaarse vrije tijd aan het gezin willen besteden, organiseert Alteration B.V. in samenwerking met Starsale van 10 tot en met 12 september 2010 een uniek edutainment-weekend voor het hele gezin in resort Hof van Saksen in Nooitgedacht.
Ondernemers leren en ervaren dit weekend wat Blue Ocean Strategy en het gebruik van Social Media voor hun bedrijf kan betekenen en hoe men daarmee de concurrentie te slim af kan zijn.

Zet de concurrentie buitenspel

Traditioneel streven ondernemingen ernaar een betere prijs/kwaliteit te leveren dan de concurrent. Als ze hierin erg succesvol zijn worden ze echter onmiddellijk geïmiteerd.

Zo ontstaat een concurrentiestrijd die leidt tot een bloedige rode oceaan waarin rivalen als haaien vechten voor de gunst van dezelfde klant.

De Blue Ocean Strategy (de frisse blauwe oceaan) richt zich op het creëren van nieuwe onontgonnen marktgebieden door klantwaarde innovatie. Door het invullen van daadwerkelijke klantbehoeften bouwt u een voorsprong op de concurrentie op. In de wereld van Blue Ocean Strategy probeert u niet de concurrentie te verslaan maar deze buitenspel te zetten!

Zakelijke relaties en kennis opbouwen

Luisteren naar de wensen, eisen en mening van je klant. Anderen laten praten over je product of dienst. In de huidige, steeds kleiner wordende wereld, wordt communicatie en snel anticiperen op trends en marktontwikkelingen steeds belangrijker. Bedrijven die kunnen "luisteren", meedenken, en zich snel kunnen aanpassen aan wat er leeft bij de klant versterken zich voor de toekomst. Steeds meer bedrijven maken gebruik van Social Media, zoals LinkedIn, YouTube, Twitter etc. om de dialoog met de markt aan te gaan. Echter, hoe maakt u hier praktisch gebruik van?

Edutainment-weekend

In de luxueuze omgeving van resort Hof van Saksen in Nooitgedacht leren wij ondernemers het economisch tij te keren door effectief gebruik van Blue Ocean Strategy en Social Media.

Verder bieden we dit weekend ontspannende activiteiten voor de ondernemer en het gezin, een perfecte combinatie van leren en ontspannen, van het combineren van zakelijk en privé.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...