Loading...

Cidesco

1,235 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 24, 2010

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

Våra medlemmar har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vårt emblem är kundens trygghet! SHR finns representerade över hela Sverige. Dels genom våra medlemmar och dels genom styrelsen som är sammansatt av personer från Skellefteå till Landskrona.

Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har du möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt diatermi- och hudhygienistcertifikat. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi på både regional och lokal nivå.

Vartannat år anordnas den stora fackmässan "Hudvård & Kosmetik" där nytta blandas med nöje i dagarna två. På mässan flockas utställarna för att visa det allra senaste i branschen och samtidigt får kollegor träffas och nätverka.

Som medlem får du vår tidning SHR Journalen fyra gånger om året. Här belyses aktuella händelser såsom lagändringar, hygienbestämmelser och nya trender i yrket. Du får även ta del av vårt interna diskussionsforum - en utmärkt plats att sälja saker och fråga kollegor om råd. Vidare erhåller du rabatt på arbetskläder, facktidningar, juridisk rådgivning mm.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...