Loading...

BEST FOOTBALL PROMO

44,279 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 19, 2011

Comments • 230

Cak Ubet
Apapun alasanya bndera mlsia dh d bakar indosia...
aboynami42
black&yellow ,peace yaww malaya tiger
Heid Jazzmy
@miloais Kelayakan piala asia and aff tahun ni pon leh wt bro...wat video style epic mcm ni..music ala2 semangat berlawan mcm ni jugak..baru mcm wayang haha
Miloais84
@heidfiz tq2.. tu ler, nak wat, tp xde perlawanan besar.. kalau ada, insyaAllah akan dibuat
Heid Jazzmy
@miloais84 Aku sarankan ko buat trailer mcm ni lagi if ade pelawanan besar2 ..kami sume disini sedia utk share kat public...video lu buat naikkan semangat penyokong..nice work!
Syed Safuan
@TheIrfanbachdim mereka india warga malaysia dong, cuma dua org dong nenek moyang mereka sudah ada di malaysia berkurun-kurun yg lalu.Kamu org indon atau orang belanda masa ngak thau sejarah asia tenggara ahhh dong ahhh kakakaka
Syed Safuan
@TheIrfanbachdim oh irfan pemain natulisasi ya, mereka org malaysia warganegara malaysia dong itu cuma dua orang dong bukan seperti irfan bakdim yang rakyat belanda itu dong wlau mereka india tapi nenek moyang mereka sudah lama stay di malaysia dong,irfan kamu org belanda atau indon dong masak ngak tahu sejarah asia tenggara kakaakakak
Merah Putih
@east5008 lebih baik, indo dan alay deal???
Aliyah Maisha Maisara
Lame
azwan hashim
@TheIrfanbachdim bukan alay malay boleh aja..malay indon deal???
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...