Loading...

debat (del4) - Islam, Det Sande Livssyn og Livssystem

221 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 12, 2008

Den første årlige konference for Hizb ut-Tahrir med titlen - Islam det sande Livssyn og Livssystem for Menneskeheden - afholdt søndag d. 19.09.2004 i Nørrebrohallen.

Hvordan definerer Islam meningen med livet? Har sekularismen som livssyn skabt tryghed og lykke for menneskeheden?

Kan den islamiske styreform sikre retfærdighed for alle borgere, muslimer såvel ikke-muslimer? Kan Islam eksistere i livets og samfundets arena uden Khilafah-systemet? Er Khilafah-staten fri for kapitalens indflydelse og diskrimination, som præger det demokratiske system?

Hvordan organiserer Islam forholdet imellem manden og kvinden? Kan det islamiske socialsystem befri kvinden fra kapitalismens kommercielle udnyttelse og moralske forfald?

Hvordan fordeler Islam de økonomiske ressourcer retfærdigt i samfundet, og hvorledes forebygges fattigdom, arbejdsløshed mm.? Hvordan garanterer de islamiske behandlinger individets behov, og hvorledes værner de om privatejendom og offentlig ejendom?

Hvad er forklaringen på den tiltagende tilslutning til Islam i Vesten, trods politikernes og mediernes vedvarende hetze imod Islam og fordrejning af dens tanker, love og værdier?

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...