Loading...

Un pacte entre socialistes i esquerra evita l'entrada de la Cambra a CatalunyaCaixa

48 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 19, 2010

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha denunciat que "un pacte polític entre el Partit dels Socialistes i Esquerra Republicana ha evitat l'entrada de la Cambra a l'assemblea de CatalunyaCaixa". Segons el president de la Cambra, "els darrers dies s'havia assolit el consens i l'acord amb l'equip de govern del Consell Comarcal del Baix Ebre perquè la Cambra tingués la representació del Consell a l'assemblea de CatalunyaCaixa, però a darrera hora, els dirigents d'Esquerra han optat per pactar amb els socialistes i presentar com a candidat a un militant polític d'Esquerra". "Lamentem aquesta decisió i ho valorem molt negativament perquè no podem acceptar que els interessos dels partits estiguin per damunt dels interessos generals i del territori", ha dit José Luis Mora.

A més, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa ha recordat que la nova legislació sobre caixes d'estalvis exigeix que els membres de les assemblees de les caixes no ocupin cap càrrec polític electe. En aquest sentit, Mora ha lamentat que la persona nomenada pel Consell Comarcal del Baix Ebre "hagi hagut de dimitir dels seus càrrecs de regidor i conseller comarcal per ocupar un lloc a l'assemblea general de CatalunyaCaixa".

El president de la institució cameral s'ha mostrat molt crític "amb el fons i les formes" d'aquesta "decisió política perquè pensem que en aquests moments de crisi el teixit socioeconòmic i empresarial és qui més necessita ara ser present als llocs de decisions econòmiques importants". José Luis Mora ha avançat que "la Cambra de Comerç de Tortosa tenia moltes possibilitats, fins i tot, de formar part del consell d'administració de CatalunyaCaixa, on hi ha una presència destacada d'altres representants de les cambres catalanes", i ha lamentat que "la decisió dels polítics no s'hagi fet pensant en lo millor pel territori".

Finalment, José Luis Mora ha anunciat que convocarà el ple de la Cambra "de forma urgent" per informar d'aquesta situació als seus membres.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...