Loading...

Seeatre trailer - Peter og Elgen

960 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 1, 2012

Dobbelt op på Reumert 2012 til Teater Grob! Læs mere på Seeatre.com: http://www.seeatre.com/da/Shows/4616-...

Reumert-priserne har regnet ned over den bittersøde komedie Peter og Elgen af Thomas Levin, der vandt en Reumert som Årets Dramatiker 2012.

Det nye skud på skuespillerstammen, Lise Lauenblad vandt en Reumert Talentpris 2012 for sin rolle i stykket om forlist kærlighed, glemte børn og ensomheden, der lurer rundt om det næste hjørne. Og alt det, vi ikke siger, men som ligger lige under overfladen.

Publikum har allerede taget det lille teater Grob på Nørrebro i København og deres vedkommende og nærværende samtidsdramatik til sig.

I Peter og Elgen møder vi kontrol-freaken Peter og hans ekskone, Camilla, spillet af Charlotte Munch (Tv-serien Anna Pihl, TV2). De er blevet separeret for 3 måneder siden, og Astrid, deres fælles datter, bor hos sin far. Lars Ranthe kender vi fra rollen som Keld Petersen spillet overfor Nikolaj Lie Kaas i filmen Dirch og fra Thomas Vinterbergs aktuelle Jagten. Her kan du opleve ham i hovedrollen som den desperate Peter.

I håb om, at Camilla kan vindes tilbage har Peter sat hende i stævne en magisk nytårsaften, som bare ikke må gå galt. Og så er der også noget med en elg ...

Men hvad er det egentlig, vi giver videre til vores børn, når kærligheden brister? Og hvor blinde bliver vi, når angsten for ensomheden tager over? Krydret med absurde hverdagskonflikter og litterære, filosofiske referencer er det nogle af de spørgsmål, der bliver stillet i Teater Grobs Peter og Elgen.

Thomas Levin kan også opleves på scenen i Teater Grobs Middag for 1 på Seeatre.com.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...