Loading...

ATV, Friderikusz Sándor - Műsorok 1000-szeres áron (Hírháttér, Soós - Molnár)

5,092 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 6, 2009

Friderikusz Sándor az ATV-ben sorolhatta el, hogy őket méltatlanul kritizálják, mivel (beszélgetős) műsora is mindössze másfélmillió forintba kerül alkalmanként. A Hírháttér szociális segélyből viszont minőségben is százszor olyan kvalitású filmeket termel, mégpedig kevesebb, mint ezredannyi költségen, mint az ATV és Friderikusz Sándor, de erkölcsi identitásban a minőségi különbség ki sem fejezhető, hiszen Friderikusz államtitkosszolgálati sortüzes, filmszerkesztés szempontjából a különbségek ugyancsak nagyságrendekkel kvalitatívabbak, a differencia pedig megint kifejezhetetlen, ha azt nézzük, hogy a Hírháttér az Emberiség puszta túlélése szempontjából is a legfontosabb, és ebben az elmaradott térségben senki által érinteni sem mert tömegpusztító és kárhozatra vető államtitkokat, módszereket és eszközöket leplezi le, feltétlen indukálva az elkerülhetetlen világreformokat és a vallási világébredést is. Csodálatos, ahogyan a Sátán a legalacsonyabbrendűre a világ pénzét naponta pocsékolja el, a semmiből pedig - mint Krisztus idejében - meghatározóan az ISTEN Szervezi Meg a világot.

Filmünkben visszatérően olvashatnak Németh Sándor és a Hit Gyülekezete Emberiség-ellenes és ellenünk folytatott bűnözői tevékenységéről is.

Filmünk előtt megmutatták Kurucz Pétert, az ATV Híradó főszerkesztőjét, akit jelen filmünk személyesen megszólít. S ahogyan ő is tudja - mert tudja -: nincsenek véletlenek, csak A HATALOM...

---

Tényfeltárásaink megsemmisítésére - saját érdekeire hivatkozva - bírósághoz fordult Pesty László áltényfeltáró, a Hírt tv és a Magyar Nemzet sajtósa, Orbán Viktor és Kövér László Fideszes titokminiszter barátja, valamint az Izrael által elkövetett tömeggyilkosságok védelmében és saját érdekeire hivatkozva, az Echelon-tényfeltárások és felelőssége filmbizonyítékai megsemmisítésére Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezető "lelkésze". Némethéknek az Emberiség-ellenes bűntettek folytatólagos és szüntelen védelme, a kötelező segítségnyújtás összesének ellenséges megtagadása, továbbá az Echelon-tömeggyilkosságok és -eszközök, valamint a háborús bűntettek és gyermekek tömegei elleni antikrisztusi tömeggyilkosságok fékevesztett némethista védelme ellenében a Hírháttér válaszul végre kezdeményezni kívánja a Hit Gyülekezete Magyarországon történő teljes betiltását és Németh Sándor bírósági úton történő felelősségre vonását, valamint az ATV - mely totális védelmet és fedezéket nyújtott mindezekhez - történelmi végzetű megbüntetését.
(Molnár F. Árpád, nonprofit emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, dokumentumfilmes és zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú)

Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon ellenünk legfőképpen az MSZP, a Fidesz és Németh Sándor, valamint a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

Előadók:
Soós József (szerkesztő, tényfeltáró) és
Molnár F. Árpád (főszerkesztő, Echelon-tanú)

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád: Nagykáta-Erdőszőlői hangulatok (K.8)
(Molnár F. Árpád - szintetizátor és számítógép)

Kurucinfó-plakát:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)
és Figyelő

Producerek:
Soós József (Kárpáti Magyar)
és Molnár F. Árpád

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2009 augusztus 1.
A film készítési ideje: 2009 augusztus 6.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...