Loading...

YOUNG ELLENS & S10 ontdekken JIRI11's VERBORGEN TALENT | XITE Reports

2,871 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 30, 2019

Young Ellens, Jiri11 en S10 spelen met Bastiaan Rosman een spelletje
True ✅ Or False ❌. Hoeveel weten zij over de artiesten die optreden op Noorderslag? Wil jij meer video’s zien? Abonneer dan via http://xite.nl/subscribe.

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check ook Jiri11 in Vluggertje: https://youtu.be/-MoHk5SPCDk. 💥

Over Young Ellens
Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst en groeide op in Amsterdam-Zuidoost. Op jonge leeftijd begon hij al met zaalvoetbal en voetbalde daarna nog een lange tijd op hoog niveau. Pas op zijn twintigste begon hij met rappen. Young Ellens werd ontdekt door Jairzinho van Rotterdam Airlines en raakte bevriend met Frenna van SFB. In 2018 scoorde Ellens een mega YouTube-hit met ‘Bella Ciao’. Zowel deze track als de remix van Frenna scoorde meer dan een miljoen views. Onlangs was Young Ellens ook te horen op de track ‘Gucci Chanel’ in collab met Scotteboii en Jordan Miles en ook op de mega populaire track ‘Huts’ van The Blockparty.

Check hier het interview met Young Ellens op Noorderslag: https://youtu.be/YQNGK8L217c.

Over Jiri11
Bij Jiri11 is muziek er met de paplepel ingegoten: zijn vader was gitarist en zijn broer Jim Taihuttu is onderdeel van het succesvolle dj-collectief Yellow Claw. Als kind speelde Jiri al virtuoos flamencogitaar op het Conservatorium. Jiri ken je waarschijnlijk van ANBU GANG. In deze rapformatie kreeg hij bekendheid met de tracks ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Vorig jaar besloot Jiri om toch solo verder te gaan met als doel: de wereld te veroveren. Zijn eerste track als solo artiest heette ‘Diamanten In De Nacht’. Daarna volgde de track ‘In Squad We Trust’ een collab met Young Ellens en ‘HSKT’ met rapper Cry. Onlangs dropte Jiri11 ook de track ‘De Duivel’, een collab met niemand minder dan Bizzey en Jonna Fraser.

Check hier het interview met Jiri11 op Noorderslag: https://youtu.be/txZJgdLV8jQ.

Over S10
S10 wordt ook wel één van de eerlijkste rappers genoemd. De 20-jarige Stien uit Hoorn maakt een duistere vorm van trap waves en gaat momenteel heel lekker. Zo heeft ze met ‘Codes’ een featuring weten te scoren op het album van Kraantje Pappie en ‘Hoop’, een collab met Jayh. Op haar eerste album ‘Antipsychotica’ komen behoorlijk serieuze onderwerpen aan bod, zoals de stemmen in haar hoofd en opgesloten zitten in een isolatiecel van een psychiatrische inrichting. Een groot deel van haar tracks nam ze op met de microfoon van haar iPhone. Met succes, want S10 tekende bij Noah’s Ark, het label van Jiggy Djé. Dat S10 van alle markten thuis is bewijst ze op haar nieuwe EP ‘Lithium’, met tracks zoals ‘FunX Hitje’ en ‘Gucci Belt’.

Check hier het interview met S10 op Noorderslag: https://youtu.be/iS53oz7SnC4.

Over XITE Reports
In XITE Reports neemt XITE je mee naar bijzondere plekken, waar de populairste artiesten van dit moment zich bevinden. Verwacht een kijkje achter de schermen bij clipshoots, album releases, party’s, concerten en optredens.

Check hier alle afleveringen van XITE Reports: http://xite.nl/xitereports.

Over XITE
XITE is dé muziektelevisiezender met 24/7 de populairste music videos. De nieuwste en vetste muziek hoor en zie je gratis op XITE! Volg onze online kanalen voor het laatste nieuws over muziekvideo’s, artiesten, concerten, festivals en winacties. Wil je je eigen muziekkanaal maken? Met de interactieve applicatie van XITE kun je music videos liken en skippen en je eigen playlists samenstellen.

Dit is het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu: http://xite.nl/subscribe

Follow XITE in Nederland:
Facebook: http://www.facebook.com/XITENL
Twitter: http://www.twitter.com/XITENL
Instagram: http://www.instagram.com/XITENL
Snapchat: http://snapchat.com/add/xitenl
http://www.xite.nl

Watch XITE in Nederland:
http://www.xite.nl/live

Follow XITE in België:
Facebook: http://www.facebook.com/XITEBE
Twitter: http://www.twitter.com/XITEBE
Instagram: http://www.instagram.com/XITEBE
http://www.xite.be

Watch XITE in België:
http://www.xite.be/live

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...