Loading...

Indbrudssikring: Hvordan sikrer man sit hus mod indbrud?

11,451 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jun 26, 2009

I denne video får du gode råd til, hvordan du indbrudssikrer dit hus, mens du er på ferie.

Giv ikke indbrudstyven arbejdsro:
Noget af det allerførste indbrudstyve kigger efter, inden de begår indbrud, er, om det er muligt at se ind i huset eller lejligheden fra vejen. Det er vigtigt for tyvene, at de kan få ”arbejdsro”. Af den grund kan en lav hæk foran huset være rigtig god, da den ikke skjuler huset og giver den ”arbejdsro” som indbrudstyvene gerne vil have.

Alliér dig med naboer imens du er væk:
Det kan være en god idé at alliere sig med sine naboer, mens man er væk fra huset. Sørg eksempelvis for at aftale, at naboerne kommer og tømmer postkassen, benytter skraldespanden og eventuelt jeres carport engang imellem, da det vil sende et signal om, at der bor nogen i huset.

Det Kriminalpræventive Råd har designet skiltet ”Nabohjælp”, som du kan bestille helt gratis. Det er utroligt forebyggende, da de fleste indbrudstyve hopper over, hvor gærdet er lavest. Et hus, hvor naboerne kigger efter hinanden, er ikke eftertragtet.

Mindre udsyn gennem vinduer:
En indbrudstyv vil altid tage en tur rundt om hele huset for at se, hvorvidt der er nogle ting, som er værd at stjæle, og hvor let det er. Det kan derfor være en idé for eksempel at sætte en stor plante i vinduet, som kan skjule dine værdigenstande såsom anlæg og tv.

Anskaf et tænd-sluk ur:
En anden idé kan være at investere i et tænd-sluk-ur, som gør, at du helt selv indstiller tidsrummet for, hvornår lamperne skal tænde. På den måde kan du få lamperne til at tænde, når du ikke er hjemme, og dermed sende et signal til indbrudstyvene om, at der faktisk er nogen i huset.

Ønsker du at sikre dit hjem yderligere, kan du læse mere om, hvad Falck har at tilbyde her: https://www.falck.dk/alarm/produkter/...

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...