Loading...

Televizor 4k pret | Televizor 4k Pret Pentru Cei Bogati

913 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 18, 2013

Televizor 4k pret:http://bit.ly/H1FI40 Cufundaţi-vă într-o lume a detaliilor realiste şi a culorilor naturale. Televizorul Ultra HD 4K aduce orice conţinut vizionat mai aproape de realitate cu o imagine de 8 milioane de pixeli (rezoluţie de 3840 x 2160) -- aceasta înseamnă de patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD. Priviţi ecranul îndeaproape: imaginea este atât de uniformă încât este dificil să distingeţi pixelii individuali.

Televizor 4k pret:http://bit.ly/H1FI40 Porniţi televizorul şi veţi sesiza imediat diferenţa. Fie că e vorba de un film în format Blu-ray, un clip video online sau doar de emisiunea TV preferată, tehnologia X-Reality PRO 4K îmbunătăţeşte vizionarea la rezoluţie apropiată de 4K. Orice vizionaţi, tehnologia ingenioasă de imagine analizează şi rafinează imaginile, accentuează detaliile şi îmbogăţeşte culorile, pentru a vă bucura de o imagine care depăşeşte limitele formatului Full HD.

Televizor 4k pret:http://bit.ly/H1FI40 Graţie afişajului Triluminos, o tehnologie exclusivă, veţi beneficia de un spectru cromatic mai variat cu o senzaţie accentuată de profunzime. Culorile sunt atât de captivante încât vă vor da impresia că vă aflaţi în mijlocul scenei. Vedeţi fiecare culoare intensă pe ecranul Ultra HD 4K de 8 milioane de pixeli. Bucuraţi-vă de nuanţe greu de reprodus, de la verde smarald la tonurile de albastru ale unui ocean învolburat. Şi nuanţele pielii sunt mai naturale; vedeţi diferenţa pe o faţă zâmbitoare.

Televizor 4k pret
Televizor 4k
4k
tv 4k pret
televizor 4k preturi
tv 4k sony
tv 4k 3d

http://www.youtube.com/watch?v=7tMb_U...
http://youtu.be/7tMb_USXf-k
https://www.google.ro/#psj=1&q=televi...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...