Loading...

Voordelen Animatie, Waarom een animatiefilm laten maken

27 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 9, 2018

Voordelen Animatie
Waarom een animatiefilm laten maken
www.webshopcommercial.nl maakt goede, duidelijke uitleganimaties vanaf 750,00 euro

Voordelen Animatie, Waarom Animatiefilm laten maken

Antwoord op de meest gestelde vragen rondom het laten maken van een animatie

Goed begrepen worden door je klanten is essentieel voor elk bedrijf, maar keer op keer je verhaal vertellen is behoorlijk vermoeiend. En niet iedereen begrijpt je direct. Daarom is het van belang een vaste uitleg te hebben van je dienst, product of concept. Een uitleganimatie maken is de ideale tool om binnen één minuut je boodschap helder over te brengen op je doelgroep. In deze whitepaper lees je meer over deze vernieuwende en succesvolle communicatietool. Daarnaast geven we je een aantal tips en duidelijke toepassingen van de uitleganimatie.

Wat is een uitleganimatie?
Een uitleganimatie is een korte video waarin complexe ideeën, diensten, producten of processen op een heldere manier worden uitgelegd, binnen ongeveer 1 minuut. Van een softwareoplossing tot een maatschappelijk probleem, bijna alles is op een aantrekkelijke en duidelijke wijze uit te leggen met uitleganimaties.

Ons brein is voornamelijk audiovisueel ingesteld en daar maakt een video slim gebruik van. De combinatie van illustraties, een verhaallijn, beweging, geluid, tekst, humor en karakters houdt de kijker geboeid en zorgt voor een veel sterkere retentie van de informatie dan gewone tekst. Ook is het met een animatie mogelijk om niet alleen de ratiokant van het brein aan te spreken maar ook de emotionele kant. Door een bepaald gevoel over te brengen kan een goede uitleganimatie ook inwerken op het onderbewustzijn. En daar worden nagenoeg alle beslissingen genomen!

Wat heb je er aan?

Kort door de bocht: dat hangt af van je doelstelling. Een effectieve uitleganimatie wordt op maat gemaakt en dient dus exact het doel waarvoor deze in het leven is geroepen. De ene video zorgt voor meer conversie, de ander is vooral gericht op het informeren van de kijker. Toch is er een algemene lijn te trekken uit het effect van een goede uitleganimatie. De belangrijkste zet ik hieronder voor je uiteen: Verbeter naamsbekendheid en merkwaarde. Een animatievideo is een investering in je merk; het vergroot de waarde van een organisatie. En nog veel belangrijker: video’s zijn gemakkelijk te delen op het internet. Door middel van videomarketing is het mogelijk de gemaakte animatie in te zetten als online commercial. Zo vergroot je heel snel en voordelig je naamsbekendheid. Zorg voor klantbegrip. Een uitleganimatie is je perfecte pitch. Je boodschap is op elk moment van de dag overal ter wereld te bekijken en je brengt direct je boodschap over. Dit maakt het verschil tussen wel en niet begrepen worden door je klanten. Verhoog conversie. Iedereen is tegenwoordig ontzettend snel afgeleid. Je moet er dus voor zorgen dat je jouw potentiële klanten naar je website lokt zonder ze te vervelen. Een uitleganimatie zorgt er niet alleen voor dat je vanaf het begin de aandacht vasthoudt van je publiek, het vergroot ook de kans dat eerder tot aankoop wordt overgegaan. Zo verhoogde onze eerste klant haar conversies met maar liefst 81 procent door in te zetten op animatie.
http://www.youtube.com/watch?v=7Uld0W...

voordelen explanimation
voordelen explainer
waarom animatie
animatie voordelen
waarom animatie
voordelen explainer
voordelen explanimation
explanimation laten maken
uitleganimatie laten maken
uitleganimatie
animatie laten maken
explainer laten maken
explainervideo
voordeel explanimation
voordeel explainer
animatie voordeel

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...