Loading...

Michael Bolton duet with Putri Ayu IMB, The Prayer

544,138 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 11, 2011

Putri Ayu, 14 yo singer from Jakarta, Indonesia, duet with Michael Bolton at Hitman David foster and Friends Concert,3 nov 2011, Marina Bay sands, Singapore without doing rehearsal before because she arrived at Singapore just when the concert started. Here's the result..

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 572

Jodie Ciputat
Wow  moment seperti ini tentunya sangat jarang bisa diraih oleh penyanyi yang masih muda dan penyanyi baru. Bahkan seorang juara Indonesian Idol, atau juara X Factor atau kompetisi nyanyi lainnya belum tentu dapat meraihnya.......good job putri ayu. GBU.
Putri Ayu Silaen
Info : Putri Ayu sudah mengeluarkan Sinle Terbaru "Harus Berakhir" Cipt : Bebi Romeo.. Sudah bisa di request di radio2 kesayangan diseluruh Indonesia..
Aldi AS
iya kak Putri, aku udah liat tuh video nya keren....lagu nya enak, semoga sukses ya kak,  walalupun aku lebih tua usia nya dari kak putri , tapi nggak apa2 ya aku manggil kak, hehehe.....
Jane Giesbrecht
I adore your singing. You are like an angel comforting troubles souls. Michael Bolton is a fine singer to do a duet with. Congratulations.
kabe kabe
that was WITHOUT REHERSAL !!!!
Irun Mon
love the ending, dulu wktu di acara IMB ayu masih kesusahan vibratonya, skrng sudah mahir bgt. bangga bgt deh sama ayu :)
hans vabel
david aja tanya minum air apa d indonesia bisa bikin suara putry kyk gitu merdu...salut lah...
Denise Brutus
She is amazing & soo lovely! Wish her to go far with her talent!
boby rahmadi
i watch this video, over... over... and over again.. really amaizing.. beautiful voice.
Jonathan town
Wow !,  this is amazing,  She is just a new amateur artis, very young and talented. Is there any video that recorded formally,  taken from in front of the artist....?
Anonymous
+Jonathan town just search Putri Ayu feat Christoper Abimanyu - The prayer
fuad kendor
keren coyyyyy inilah bintang murni indonesia talenta muda berbakat yg akan menggetarkan dunia
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...