Loading...

Årets Medarbeider - Offisiell Trailer (2017)

563 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 20, 2016

"Årets Medarbeider" er en drama/komedie og handler om psykopaten Sylvia Ingebrettsen (spilt av Lone Engbråten), som jobber ved forsikringsselskapet Die Wenche Forsikring. Her bruker Sylvia hverdagen på å manipulere sine kolleger og klienter. Kun tillitsvalgte Linda (spilt av Victoria Haugen Svendsen), ser Sylvia for den hun virkelig er. I Lindas mange forsøk på å avsløre Sylvia, ender hun selv alltid opp med å fremstå som en person som lider av antisosial personlighetsforstyrrelse(psykopati). Klarer Sylvia å holde trådene eller vil Linda få sine kolleger, godtroende Mayliss (Heidrun Sangvik) og den naive sjefen deres Wenche (Signe Line Lundstrøm) m. fl. til å forstå at de kun er marionettedukker i Sylvias spill? Og hvem blir årets medarbeider?

Forskere regner med at opp til 1 prosent av verdens befolkning lider av det som kalles antisosial personlighetsforstyrrelse eller psykopati. Sjansen er derfor stor for at en i din innerste sirkel, en venn, et familiemedlem eller kanskje en kollega, er en psykopat. Det er ikke menneskene som lider av denne sykdommen, men alle i vedkommendes krets som får kjenne på hva en slik diagnose innebærer. Det som er enda mer skremmende er at andel psykopater i lederstillinger er høyere enn i befolkningen ellers, som vil si at mange av samfunnets mest innflytelsesrike personer mangler evnen til å føle empati med andre mennesker. Mange som Linda, velger å ta opp kampen, men som regel er eneste løsning å "flykte".

Sporenstreks Film er et sprudlende og ungt filmselskap som har jobbet målrettet med sin første spillefilm. De har hatt et budskap og en historie de ønsker å fortelle om et svært alvorlig tema. Årets Medarbeider er en mørk komedie, der psykopaten også på mange måter er helten i historien. Sporenstreks Film har både produsert, finansiert og distribuerer også filmen. Innehaver Thomas Steinsholm, står selv for manus, produsentansvar og regi.

"Årets Medarbeider" har premiere på kinoer i Aust- og Vest-Agder 6. Januar.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...