Loading...

MBS Cascobouw - Montage "Sportbox" Brede School te Utrecht

829 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 9, 2012

Met MBS Cascobouw B.V. haalt u een "allround" partner in huis met een schat aan ervaring in de werkvoorbereiding, engineering, planning, productie en montage van uw complete ruwbouw.

Met dit totaalconcept onderscheiden wij ons duidelijk van de concurrentie en dat merkt u als opdrachtgever aan onze professionele aanpak die erop is gericht, om middels goede afspraken, een strakke planning en een eigen KOMO gecertificeerde productielocatie de ruwbouw probleemloos en binnen de afgesproken termijn te laten verlopen.

In de engineeringfase is MBS (waarin Van de Merwe Bouwmanagement B.V. participeert) de spin in het web die waakt over de levertijden, de werkvoorbereiding/ engineering en daarnaast de projectleiding voor haar rekening neemt. Onze taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot het tekenen en berekenen van de constructieve prefab betonelementen zijn gebaseerd op cat. 5 van de KIWA criteria 73-06.

Van onze opdrachtgevers wordt derhalve een minimale inspanning gevraagd, MBS neemt u gedurende de ruwbouwfase alle werkzaamheden, zorgen en risico's uit handen.

Door de inmiddels opgedane ervaring en de diverse succesvol afgeronde projecten, worden wij door onze opdrachtgevers steeds vaker in een vroeg stadium (VO-fase) gevraagd mee te denken over oplossingen bij complexe constructies. Dit heeft als voordeel dat bepaalde complexe constructies in een vroeg stadium door ons kunnen worden beoordeeld en waar mogelijk aangevuld. In een dergelijke opzet kan door overleg tussen de opdrachtgever, tekenbureau, constructeur, fabriek en montagebedrijf het bouwproces worden gestroomlijnd en dat levert altijd weer een aanzienlijke tijds- en dus financiële besparing op.

Of het nu gaat om ruwbouw van middelgrote bedrijfspanden en kantoren, betonwerk voor unieke bouwprojecten, prefab skeletbouw en kelderbouw, voor omvangrijke nieuwbouw projecten of complete vloerconstructies, MBS zorgt samen met haar partners voor een efficiënte planning en een perfecte uitvoering.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...