Loading...

kleine zelf, authentieke zelf en verlichting

4,840 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 3, 2011

Joke Nootebos, www.elohim-centre.org , vertelt over de huidige collectieve processen, Zelfrealisatie en Verlichting.

2011, oude en Gouden Tijd, hoe gaan we verder?

Dit jaar zullen we vernieuwen en afscheid nemen van ons oude leven. Het onmogelijke wordt mogelijk. Terwijl donkere evolutiewolken zich boven ons samentrekken, kerncentrales en aardbevingen aan ons schudden, ons onbewustzijn en de collectieve beerput zich openen, kiezen we voor de onzekerheid van liefde, omwenteling en overgave! Duizenden jaren vastzittende pijnen en dogma's, collectieve en individuele wonden, mind-bewind, leugens en materiële zekerheden laten we achter ons. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor onsZelf en de samenleving weer op.

We blijven niet meer hangen in de schaduwrijken van lethargie, vermoeidheid en ik-gedrag. Niet als land, niet als mens. Het risico van afwijzing en pijn verhinderen ons niet langer ons te verbinden. Het spel van macht-onmacht is voorbij en maakt plaats voor eerlijke communicatie en gemeenschapzin. Kosmisch bewustzijn en magische kwaliteiten zullen niet langer ons zelf bevestigen maar komen vrij beschikbaar. We leven nu al in meerdere dimensies tegelijk en dat zal alleen maar toenemen. De sluiers tussen de gallactische werelden, de buitenaardsen zowel als de natuurrijken en haar Spirits trekken op. Ons bewustzijn en hart beginnen te beseffen dat we onze huizen, gebieden en natuur nu moeten helen. (kan op afstand; T0597 541539)
Eindelijk snappen we; hoe zuiverder onze omgeving, hoe lichtvoetiger, tevredener en gelukkiger we zijn.

Met magie leggen we straks stormen stil, in onszelf en daar buiten
De Macht van de Liefdes-Eenheid staat op. We nemen afscheid van angst, alleen gaan, concurrentie en mindcontrole. We keren onze beerput om. We kiezen voor gevoel, integriteit, natuur en elkaar, als de rijkdom van het leven. Samen bouwen we een warme deken rondom de aarde en geloven we in ons volledig potentieel. Geen machthebber of geldelijk gewin neemt ons dat meer af. Alles in ons staat op en maakt de overstap naar wij en eenheid! Wat kan ik voor de ander doen, voor de samenelving doen? We staan sterk op onze innerlijke Weg en in onze Waarheid. Ondanks onze onschuld en kwetsbaarheid laten we pensioenvoorzieningen en andere oude systemen die ons afhankelijk en klein houden, los. Voor het eerst geloven we weer in onszelf, onze manifestatiekracht en de zorgzame Macht van Liefde in verbinding. We weten dat het goed komt, al Is, als we er maar angstloos en krachtig in gaan staan. Elk moment is vol van het eeuwige in ons. In de ruimte van dit Zijn, vinden onze werkzaamheden, gedachten, gevoelens en oordeelloosheid plaats.


Als deel van het grote Bestaan hebben we innerlijk niets meer te verliezen en te beschermen
Na deze zelfrealisatie en het planetair ontwaken zijn we in staat een nieuwe samenleving te creëren waarin we allen winnen evenals het milieu. We kiezen voor relaties en materie die ons niet weerhouden maar steunen in goedheid en de kracht die weer beschikbaar is om elkaar en de natuur te sterken. Niet langer geven we van ons af of houden we door afhankelijkheid de oude wereld-macht-systemen en de zwakte en afhankelijkheid van de ander overeind. Stinkende wonden maken we niet meer, we leren nu snel van onze fouten. We gaan met de stroom van het Leven, lachen om onze angsten en zorgen, nemen alles zoals het is en bedrijven onderweg de Liefde.

Op de toppen van de golven ontmoeten we elkaar in intense aanrakingen
en nieuwe gemeenschappelijke verantwoordelijkheden vanuit gemak en vriendschap. We zullen leven in eenheid met alle natuurrijken en alle aardse en gallactische volkeren. Het geldsysteem kan in elkaar donderen, net als ons leven met een grote voetafdruk, maar ons volledige Zelf, onze liefde en scheppingskracht, storten nooit meer in. Integendeel we bouwen een nieuwe maatschappij en wreldorde. We zetten de poorten open voor het totaal veranderde leven van de Gouden Tijd.

Help je mee tijdens de "Gouden Tijds bijeenkomst" op 7/5
Joke ElZiam Nootebos

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...