Loading...

Spark Talent 2015

563 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 21, 2016

Geüpload op 21 jan. 2016

SPARK timmert hard aan de weg. We vernieuwen de omgeving om ons heen door mensen, ideeën en organisaties aan elkaar te verbinden. Afgelopen najaar zijn we gestart met ons crossover innovatieprogramma, waarin 10 young professionals van verschillende bedrijven (onder andere TNO, AKD, Heijmans, Grontmij, Ricoh, Brabant Water en Microsoft) werken aan innovatievraagstukken. Een perfecte opgave voor hen, maar ook voor de betrokken bedrijven. Want zo kunnen zij innovatie stimuleren, talent binden en concrete oplossingen creëren.

Donderdag 17 december was de afsluiting van de eerste editie van het programma. De 2 teams presenteerden hun innovatieve concepten op het gebied van Smart & Sustainable Living voor een enthousiast publiek.

Team Zorggemak presenteerde een app met sensoren, om mantelzorgers te ondersteunen. Het team heeft de markt uitgevraagd naar functionaliteiten die nodig zijn om pa of ma met een gerust hart langer thuis te laten wonen. Deze functies hebben zij ingebouwd in een app waarvan ze een demo lieten zien.

Team ADA presenteerde hun app met een bijbehorende set sensoren die op basis van daadwerkelijk gebruik inzicht geeft in het energieverbruik. ADA gaat echter verder waar andere slimme meters stoppen, want ADA geeft ook een persoonlijk advies wat gebaseerd is op de persoonlijke situatie van de klant.

Wij zijn ontzettend trots dat we dit mooie innovatieprogramma op zo'n manier af hebben kunnen sluiten, en nog trotser op de deelnemers en hun prestaties.

Binnenkort starten we met de tweede editie. En daar willen we jou graag bij betrekken. Want hoe kunnen we deze tweede editie nog beter afstemmen op de voor jouw organisatie relevante vraagstukken? Onze scope blijft de stad en de gebouwde omgeving, dat is onze passie en daar zit ons netwerk.

 • Category

 • Song

 • Artist

  • Sigala
 • Album

  • Easy Love
 • Licensed to YouTube by

  • SME, TMRW (Brave Bison), Believe Music (on behalf of Scorpio Music); UBEM, SOLAR Music Rights Management, CMRRA, EMI Music Publishing, and 9 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...