Loading...

amalina che bakri best student 3

375,060 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 15, 2012

Comments • 739

Mob psycho
Biaq p la dia..
nur liyana Zahari
Dia memang x bertudung cuma g sekolah jew pakai tudung, doakan dia bukan menambahkan dosa kita
View reply
Hide replies
Aimie NA
mcm lawak je.. neelofa interview amalina che bakri. no offence
syukri hassan
Amalina bersalah dari sudut agama kerana dia tahu dia seorang Islam and she MUST cover her aurat. Tetapi,kesalahan diri kita sebagai 'JUDGERS' adalah kita sering bertindak melulu dan suka hentam orang like we're insanely perfect. My advice to akak Amalina,start wearing hijab. And to those commenters,Allah beri kita akal untuk menuturkan perkataan yang baik2 sahaja. Mari renungkan bersama.
View all 2 replies
Hide replies
Ahmad Hafiz
nanti allah tanya kenapa tak bertudung, nak jawab i like fashion mcm tu ke?
View reply
Hide replies
Zura Rox
All the best, you are one of the best and don't give a fxxk about negative ignorant people.
Din Besut
Suka hati dia la.. Hak dia. Korang bising2 bajet best tp habuk pun tarak. Spm dulu pun fail nk kondem2 org. Alahai rakyat malaysia...
Mira Amyzal
let haters hate you sis. sbb diorg x blh capai apa yg akak capai. I wanna be like youu!! way to go kak.
Izzua Ruslan
Aku ingat yang Amalina pegang tu mic, rupanya coffee cup, macam xde meja je kan kat depan boleh letak :3
Guacamolexx
bukan nak sibuk2 tapi sbg umat islam kita btanggungjawab tgur dia. sia2 pandai, agama dapat a1 dulu kalau tak aplikasi, blajar medic pun semata2 nak aplikasi utk jadi doct jgk kan, apatah lg agama. ak harap dia berubah laa someday. mcm mana org xislam nak respect islam kalau umat islam sendiri pendirian xteguh? renung2kan
View all 6 replies
Hide replies
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...