Loading...

Zwembadverhalen videoclip

1,702 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 24, 2016

Deze muziekvideo is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Zwembadverhalen en het Zernike College in Haren. De leerlingen Jong Talent Muziek hebben deze video zelf gemaakt onder begeleiding van Anne van Slageren en Izaline Calister. De geluidsopnames zijn gemaakt bij de Muziek Organisatie Noord (MON) en de beeldopnames bij het voormalige buitenbad van Het Scharlakenhof.
Ga voor meer informatie over Zwembadverhalen naar www.zwembadverhalen.nl en like ons op Facebook!

Zwembadverhalen is een locatievoorstelling dat zich afspeelt in het oude verlaten openluchtzwembad Het Scharlakenhof in Haren. Nu overgroeit door de natuur, komt deze plek in de voorstelling weer tot leven. Met een flinke dosis humor en opgebouwd aan de hand van anekdotes van zwembadgasten biedt zwembadverhalen en kijk terug in de tijd.

Twee mensen ontmoeten elkaar als kinderen bij het zwembad, ze worden verliefd, maar raken elkaar weer uit het oog. Dankzij het mythische wezen Pan en haar Faunen komen ze elkaar door de jaren heen bij datzelfde zwembad weer tegen. Ze groeien op en praten over hun leven, over vroeger en over wat de toekomst ze zal brengen. En altijd blijft die kinderliefde bestaan. Maar zullen ze elkaar ooit krijgen? Een voorstelling op een prachtige locatie vol geschiedenis. Met live muziek, zang, liefde, tragedie, mythische wezens, baldadige jongeren en rennende badmeesters

Met dank aan docent muziek Kirsten Holwerda van het Zernike College; en Jan Smit voor het beschikbaar stellen van historisch filmmateriaal, opgenomen in het Bosbad in Zuidlaren.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...