Loading...

Voorspelling van Economische Veranderingen - deel 1

3,598 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 19, 2010

lees meer op DesteniNL http://desteni.net/index.php/voorspel...
en http://desteni.co.za/

Oké, hier zijn we op deze dag en we gaan praten over: de Toekomst van de Mensheid - wat er komen gaat. En waarom een 'Gelijk Geld Systeem' zeker is en niet tegengehouden kan worden. En dat de fundamenten op hun plaats zullen zijn in de komende 10 jaar en het zal het Systeem van Levensonderhoud zijn in de wereld in 20 jaar tijd. Het is simpel:
Zij die luisteren naar deze video: jullie zijn de Elite van de Wereld, jullie zijn de Minderheid en jullie hebben de Macht en Controle over Anderen verworven, door een Systeem van Geld. Gebruik makend van de Illusie van 'Vrije Keuze',
onder het vaandel van Democratie.
Het principe van Democratie zoals het bestaat, is het principe van 'Eén Stem voor Eén Man' - de manier die gebruikt is om te Onderwerpen is Mensen Hoop Geven. Wie de Beste Boodschap van Hoop geeft, zal de volgende President zijn, of de volgende Leider.
'Gelijke hoeveelheid Geld' is geen Boodschap van Hoop - het is een boodschap van Feiten. Waar denk je dat de Massa voor gaat Stemmen? Wereldwijd...
Dus ik nodig je uit om de Principes van een 'Gelijk Geld en Arbeid Systeem' te onderzoeken, want hetzij goedschiks of kwaadschiks - dat wil zeggen: of je gaat erbij zijn en meedoen met het Grondvesten van het Systeem - wat betekent dat je je aansluit en geniet van deze Reis - of: je wordt 'Weggestemd'.
En wat doen degenen die in de Regering zitten uiteraard?Zij maken de Wetten. Over wat voor Wetten praten we? Wat voor soort Onderwijs wordt aan Kinderen gegeven? Welk type Economisch Systeem wordt er gebruikt? Welk type Arbeid Systeem wordt er gebruikt? Welk type van Regeren wordt er gebruikt? Wat is de Moraliteit van de Groep? Wat zijn de manieren die de Groep zal toepassen om Goede Stabiele Sociale Structuren te behouden?
En natuurlijk met een Principe dat gebaseerd is op het Gelijkwaardig Waarderen van Leven met een Werkelijk Systeem dat produceert wat het zegt dat het doet, wat Iedereen ondersteunt - is het Beste voor Allen en zij die momenteel ontkracht zijn, zullen het uiteraard zo zien. Zij die Meer hebben dan hun Eerlijke Deel uiteraard Niet. Ik bedoel maar, jij hebt Meer dan je Eerlijke Deel - dat is Oneerlijk, dat zal dus gecorrigeerd worden. En, nogmaals: jij zult de Minderheid zijn en in Democratie zal jouw Stem gaan naar wat de Meerderheid besluit. Het is Onvermijdelijk dat dit gebeurt en begrijp dat het bestaan van Desteni een Proces van Onderzoek is geweest. We begonnen met 'Het Spirituele', want, net als iedereen, was ik ook mezelf Gelukzalig naar een Extreem Nivo van Verneukt Zijn aan het Mediteren, totdat ik begon te kijken naar de Realiteit van dit 'Gelukzalig Bestaan' en een vreemd ding opmerkte: wanneer ik een Dak boven mijn hoofd heb en wat Geld en Eten heb - dan ben ik me 'Gelukzalig Onbewust' van de Ellende van iemand anders. En daarom Bescherm ik mijn Positie en zal ik allerlei verhalen 'weven' om te garanderen dat mijn Positie van Comfortabiliteit en Superioriteit niet geraakt wordt. Maar wat ik toen zag is, dat wanneer ik die dingen Niet Heb, ben ik Ontkracht met als gevolg dat ik vrijwel niets te zeggen heb over wat er gebeurt in mijn Realiteit, want ik heb niet de instrumenten om mezelf te ondersteunen. En ik kan die niet krijgen tenzij ik het Systeem aanhang - dat gecontroleerd wordt door hen die 'Meer dan hun Eerlijke Deel' hebben.

Dus als jij één van hen bent die Meer dan hun Eerlijke Deel hebben, zou het een Daad van Compassie zijn om je te Realiseren dat 'dat Niet Acceptabel is' en dat dit Aanpassing nodig heeft.
Nu, in het Proces van de Desteni Gesprekken hebben we natuurlijk ook 'de Hemel' onderzocht en onderdeel van de Desteni Boodschap is om je op elke mogelijke manier voor te bereiden, als je het aandurft te Horen, om Effectief te zijn wanneer je sterft, in het Oversteken naar een Nieuwe Omgeving - onmiskenbaar ben je nu in een omgeving die je stimuleert om alles 'Zoals het Is' te accepteren. Wordt vervolgd in Deel 2

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...