Loading...

Jonas Hammar - Solmyra Smakfullt

332 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 24, 2013

Det blir en annorlunda middag för deltagarna på Gastronomiska Samtal 2013 lovar Jonas Hammar, matkreatör från Solmyra Smakfullt. Annars ansvarar Jonas ansvarar för maten hos Landshövdingen i Sörmland.

Gastronomiska Samtal 2013 Nyköping
http://facebook.com/GastronomiskaSamtal
http://gastronomiskasamtal.se/

*

Gastronomiska Samtal arbetar med att stimulera samtal kring gastronomiska uttryck och verksamheter i ett brett perspektiv -- såväl praktiska och vardagliga som övergripande och experimentella. Aktiviteter som på ett kraftfullt sätt bidrar till en modern och initiativrik svensk gastronomi som vilar på en medvetenhet om det historiska arvet och en stolthet över inhemska smaker, råvaror och lokala traditioner. Målet är att göra det svenska köket långsiktigt intressant och en tillgång för hela den svenska matbranschen.

Aktiviteter

Gastronomiskt Forum 2013 - under ett par dagar samlas några hundratal personer med framträdande roller och uppgifter inom den svenska matbranschen för en öppen dialog under fria kreativa former kring ett givet tema. En unik möjlighet för alla inbjudna att både vara med och driva utvecklingen av det svenska köket och hämta inspiration för den egna verksamheten.

Gastronomiska Matverk 2013 - är en produktutvecklingstävling som skapar moderna livsmedelsprodukter med rötter i lokala traditioner och råvaror. Bakom bidragen finns lag med råvaruproducent, matlagare och förädlare från alla Sveriges landskap. 210 nya matprodukter av 780 produktutvecklare kommer att se dagens ljus. Tre riksvinnare koras på Gastronomiskt Forum.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...